úterý 27. dubna 2021

Ze starého trička nové

Pásek ze starého trička Návod jak vytvořit pohodlný pásek ze starého trička zde Dětská čelenka Dětská čelenka ze starého trička - snadno a rychle. Linoryt bez lina aneb recyklace termokrabičky od jídla fotonávod zde Papírový lustr - Ikea koule I. Co dělat, když se okouká papírová koule z Ikei. V tomto kurzu vás Petra Prokůpková naučí ze starých nepotřebných věcí vytvořit něco nového,např.


Máte oblíbené tričko, které už ale nenosíte, protože je trošku opotřebované? Vyrobte si z něj čelenku.

Z trička vystřihněte dva pruhy, které budou zhruba centimetrů široké a centimetrů dlouhé. Každý pruh po délce sešijte z rubové strany a pak obraťte. Recyklace – ze starého trička nové. Ručně háčkovaná krajka. A návod na tuhle kraječku zase příště.


Jak ze starého trička udělat nové sexy tričko. Potřebujete pouze staré tričko a ostré nůžky. Postup: Ustřihneme lem u krku. Nastříháme vodorovné proužky na zádech.

Vytaháme jednotlivé proužky, aby se srolovaly a ztratily se tak nevzhl. Přešívání nenošeného oblečení na nové kousky je jednoduché. Podívejte se, jak jsem přešila staré pánské triko na slušivé dětské tričko.


Jednoduchý návo ako vyrobiť kabelku zo starého trička nájdete TU. Nápady, ako využiť staré svetre. Pelech pre domáceho miláčika. Originálny nápad na lampu. Obal na sviečky a vázy.


A rúčka panvice nás viac. Návody, tipy a inspirace na tvoření v udržitelném stylu slow fashion naj. Bezhlavému utrácení za nábytek a další doplňky se ale můžete vyhnout, když se naučíte chytře recyklovat to, co už doma dávno máte. DIY aneb jak si udělat ze starého trička sexy letní top. MISTA FASHION) FULL HD - Duration: 9:38.


Chybí: nové RECY věci – tvoříme ze starého nové , Praktická žena – nápady a. Archiv RECY věci – tvoříme ze starého nové. Vy se dnes můžete těšit na klasiku v přešívání – ze staré košile nové dětské. Na košili si položte aktuálně nošené dětské šaty nebo tričko a. Povaľujú sa vám v skrini staré.


Chráníte přírodu vlastně dvakrát – nevyužíváte igelitové tašky a recyklujete staré oblečení.

Aneb jak si vyrobit ze starého trička nové. Starý kousek oblečení tak dostane opět šanci zazářit. Zrovna minulý týden jsem ušila ze svého trička , čepici a šátek na krk pro dceru. Ze starého nové - šetříme.


Trochu jsem to doladila a je parádnice. A na závěr potěšte svého mazlíčka. Ustřihněte rukáv ze starého svetru nebo mikiny a nůžkami udělejte otvory pro přední tlapky.


Do těchto otvorů můžete všít ještě malé rukávky a máte obleček jako z luxusního psího butiku!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...