čtvrtek 22. dubna 2021

Ytong tvárnice p2400 pdk 375x249x599

Presné murovacie tvárnice P2-4pre obvodové a nosné steny s hrubkou 2mm, 3mm a 3mm Používajú sa na nosné a nenosné obvodové a vnútorné steny. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Komplexní řešení pro stavby a rekonstrukce domů, bytových objektů i průmyslových hal. Nezávazná poptávka produktu.

Zobrazit další hodnocení. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Doprava ZDARMA při objednávce uceleného kamionu - tun.


Tepelně izolační tvárnice pro obvodové zdivo. YTONG Standard P2-4, PDK - 300. Hodnotenie produktu: 4. Vaše hodnotenie: Doprava zdarma Dodanie týždne.

Ytong P2-4Standard 3PDK. Poptejte nejnižší cenu více zde Koupit. Murovacie tvárnice z autoklávovaného pórobetónu STN EN 771- kategória I. Tvárnice z autoklávového pórobetonu kategorie I. Běžná cena včetně DPH: 237. Cena výrobce 23Kč 17Kč.


CE Vyhlásenia zhody - závod Zemianské Kotoľany. Z nerealizované stavby. Minimální odběr palet (možno kombinaci výrobků porfix), prodej pouze po ucelených paletách.


Pórobetonové zdivo lze ale využít nejen pro stavbu vnitřních příček, ale i pro. Porobetonová tvárnice s perodrážkou. Milí zákazníci, vzhledem k aktuální situaci s koronavirem COVID-trvá zpracování objednávek delší dobu.


Stavebník usporí lepidlo, ale aj čas a financie. V prevedení hladké (HL) sa vyrábajú tvárnice na šírku múru 5mm. Pokud plánujete koupit více kusů 1 pro vás máme výhodnější nabídku.


Pouze po ucelených paletách!

Skladem − Původně: 1Kč 1Kč. U-profily jsou bednící prvky. Pro oblasti s větší seizmicitou jsou vhodné tvárnice značek P4-5a P6-650. Ceníková cena za ks 2Kč.


Produkt lze nakoupit po ks. Novinka na trhu v komplexním stavebním systému. Jedná se o prémiové výrobky, které jsou na bázi křemičitého písku. Přidat na seznam oblíbených. Vaše cena včetně DPH za ks: 15Kč.


TVÁRNICE PORFIX PREMIUM P2-4- PDK , 500x250x500. PŘÍČKOVKA PORFIX P2-5- 500x250x75.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...