pátek 28. října 2016

Ocelový plech 15mm

Dodávaný v tabulích o velikosti 1xmetry. Tento plech je možné zakoupit v jakémkoli menším. Vyrábějí se z oceli, nerezu, hliníku, mědi, upravují se zinkem,. Kusový ocelový plech 70x100cm.


Tento černý plech tlustý je vyráběn za tepla válcované oceli v jakosti S235JR se zaručenou svařitelností. Na zakázku lze dodat i rozměry neuvedené v naší aktuální nabídce. Tyto plechy jsou prodávány na poměrovou část. Můžeme se s ním setkat také pod názvem teplý plech , kotlák, silný plech.


V jiných rozměrech menších než. Plech černý, surový, válcovaný za tepla. Je snadno tvarovatelný a přitom pevný. Nevýhodou je to, že uhlíková ocel snadno podléhá korozi.


Proto musí být plech chráněn ochrannými nátěry nebo pokovením - používá se zinek, hliník, cín, nikl nebo chrom. Naše cena 3Kč (EUR) Skladem. B(válcovaný za studena) zadejte počet ks. Kč, tabule = kg ks požadované kusy do. Doporučujeme - výhodná nabídka pro všechny.


Vodící plechy TGF se pro Vás stanou nenahraditelným a naprosto bezkonkurenčním nástrojem. Otevření zabouchnutých dveří nebylo nikdy jednodušší. Vodící plech snadno vsunete mezi dveře a zárubeň, sesouváte až ke střelce, přes kterou přejedete, a je otevřeno.


Potřebujete poradit s hutnímy materiály? Neváhejte se na nás obrátit! Ukončeno zúženým profilem pro jednochuchou montáž - seskládání kouřovodů do požadované výšky a sestavy. Kouřovod o průměru 150mm a délce 250mm, 5mm silný ocelový plech , žáruvzdorná černá barva. DPH pro množství 1-ks.


Univerzální ruční ohýbačka plechu pro standardní ohýbací práce, ideální pro klempíře a řemeslné dílny. Popis: zdvih horní lišty 80mm max. Stroj je nový - záruka měsíců. Vážení zákazníci, z důvodu přetížení naší řezárny nejsme schopni vyřizovat objednávky obratem, termín vyřízení může být až prac.


Pro řezání většího množství kusů bude termín stanoven individuálně. Kovové trapézové plechy bývají opařeny některým typem lakované povrchové úpravy. Některé typy kovových trapézových plechů existují s. Prodám ocelové plechy tl.


Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Ocelový pozinkovaný plech s povrchovou úpravou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...