pátek 22. prosince 2017

Keratherm zkušenosti

Jakákoli zdivo keratherm není zrovna vhodná pro zateplování pomocí EPS a mělo by se takové zdivo řešit termo omítkou,. Obvodové zdivo – pozemek bývalý rybník. Mám nabídku která vychází cenově o pár tisíc lépe pro Heluz, a tak mě zajímá jestli to není na ůkor. Cenový rozdil bude pravdep.


Zkušenosti s elektrickým podlahovým topením. Mininální odběr : palet zboží KERATHERM Realizace : expedice přímo od výrobce. Při plánování stavby rodinného domu je volba vhodného zdicího materiálu rozhodujícím momentem. Ti, kteří mají za sebou rekonstrukci rodinného domu, ze zkušenosti vědí, že na domě lze později vyměnit cokoli – kromě zdí. Kdo má praktické zkušenosti , opravdu z vlastních zdrojů.


Prosím o zkušenosti s těmito systémy. Heluz se již opakovaně dostává na první místo v šíři nabídky. V této kategorii je to dáno zejména tím, že Porotherm ve svém sortimentu naprosto absentuje tloušťku zdiv cm. Možná je strategii firmy, že má-li zdivo tloušťky. Z venku bude 24cm izolace,která by měla zadržet unikající teplo.


Uvnitř bude velký krb,který do sebe také nasaje teplo. Jak jsem napsal,nedokážu říct jaké bude mít akumulační vlastnosti dům. Po předešlé zkušenosti , jsem si tyto věci sepsal do dodatku, který jsem panu Kubínovi zaslal k podpisu. Dřestav se nyní dožaduje úhrady faktur, na které má právo až po předání.


My jsme s Dřestavem právě dokončili domeček na klíč. Jediné, co můžu vytknout, je zpoždění. Ještě někdo nějaké zkušenosti s cihlami Porotherm 3s minerální vatou ? Projektant mi je taky navrhuje, ale nejsem o tom úplně přesvědčen.


Z hlediska pevnosti zdiva je to skoro stejné, ale kombinace s EPS má při nižší ceně dokonce nižší součinitel. Na internetu jsem žádné diskuze ani zkušenosti nenašel, tak se ptám zda s nimi někdo stavěl a jaké má své poznatky. Cena stejná či o něco menší než u Porotherm, což je sice zajímavé, ale nikde nejsou žádné zkušenosti tak váhám, zda nejít raději do těch Heluz (obvodové zdivo asi Family a vnitřní nosné zdi UNI) i když jsou dražší. ZDARMA Topheating - specialista na teplovodní podlahové topení a vytápění rodinných domů.


Takže přidám vlastní zkušenosti. Při stavbě menších objektů, jako jsou rodinné domy nebo zděné chalupy, patří k. Tyto cihly jsou velmi vhodné pro mezibytové příčky, nebo tam, kde je třeba zamezit prostupu hluku, neboť splňují. Keratherm příčkovka 1B. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Má někdo zkušenosti s levnějšímy druhy cihel. SPIŠTERM,NOVATHERM,THERMOPOR, KERATHERM.


Zajímá mě hlavně přesnost jednotlivých cihel a zda neni mnoho rozbitích na paletách. Vyplatí se tato koupě, nebo raději osvědčené PORO a SUPERTHERM. Tyhle X-thermy mají výborný tepelný odpor, slušné akustické vlastnosti, zedníci jsou na ně hodně zvyklí. Podobně cenově vycházela i cihla keratherm od Tondachu.


Autor: Jakub Mach Datu23.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...