středa 28. dubna 2021

Zkušenosti s firmou geus

Dobrý den,prosím o radu toho kdo má zkušenosti s fi. Ze zkušenosti s firmou Oknoplastik musím říct, že okna mají sice kvalitní, ale zednické. Geus je za mě dobrá firma, tzn.


Chcete napsat vlastní zkušenosti či hodnocení? Jste na správné adrese. Vámi podělil o mé zkušenosti s okny.

Při výběru dodavatele na můj barák jsem si ověřoval veškeré informace o oknech a firmách všeobecně. Nakonec jsem si vybral firmu, která na mě působila velice pozitivně, vstřícně a která má velice kvalitní okna (profily Gealan, kování ROTO). S firmou Okna Macek máme právě čerstvou zkušenost. Oslovili jsme je po internetu a vytvořili nám zdarma návrh na osazení oken i venkovních dveří. Po naší objednávce technik vše změřil.


Veškerá jednání s firmou byla opravdu na úrovni. Rychle reagovali na naše přání pozměnit objednávku i změnit dobu dodání. Tak my tedy mame s firmou Svet oken jenom ty nejlepsi zkusenosti.


Prijemna a ochotna komunikace, rychlost, monteri take velice vstricni.

Za nas mohu jenom doporucit a neslysela jsem spatneho slova od lidi, co jejich sluzby take vyuzili. Vyplatí se vám to nejen u přijímacího pohovoru s personalistou, kde zaujmete tím, že jste přišli připraveni. Tyto informace vám pomohou i při rozhodování, zda jste opravdu našli tu pravou práci pro vás.


Na tom, v jaké společnosti budete pracovat, velmi záleží. Prosím,nemá někdo zkušenosti s firmou Zlaty domov Brno s pobočkou v Praze. Okna máme objednaný od března,záloha zaplacená a nic. Děkuji Michaela Teplá, DiS.


Rádi se s vámi podělíme o vlastní zkušenosti s lety praxe v oboru výroby oken. Z dlouholetých zkušeností získaných při řešení zakázek pro velké stavební firmy i soukromé stavby víme, jaké postupy pro dlouholetou funkčnost a spolehlivost plastových i dřevěných oken je nutné dodržet. Máme tedka výborné zkušenosti s RD Rýmařov, barák stojí za 14dní a kvalita opravdu dobrá. Tak jen kdybyste si chtěli ušetřit pár nervů a nevadila by vám dřevostavba.


JInak se stavební firmou je to trochu jako s loterií… Nikdy není zaručeno jak to dopadne…máme dlouholeté zkušenosti. Dodáváme plné portfolio otvorových výplní, mimo obvyklého plastu a euro oken také hliníková, dřevohliníková a ocelová okna a dveře. Hledáte zkušenosti jiných zákazníků s firmou , recenze výrobků, produktů nebo služeb? Do novostavby potřebuji namontovat plastová okna.


GEUS okna , a za třetí oni zase nejsou tak levní – na to jsou jiní experti. Salamander mnoho peněz. Budeme rádi, když ke své zkušenosti napíšete i hodnocení, a to.


Zdravím do diskuze, zde jednatel Ackee.

Letos od nás žádný vývojář na konci zkušební doby neodešel a na zde položený dotaz přišla náhodou odpověď po pouhých minutách, myslím si, že se jedná o tutéž osobu co dotaz položila a pěkné fake news. Kralupy nad Vltavou - Lobeček). Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Zjistěte si o této společnosti více informací ještě než odpovíte na nabídku práce.


Máte li někdo s touto firmou , či panem Adamem Žákem nějaké zkušenosti , budu ráda za každé info. Tuto fi jsem zvolila především proto, že mimo jiné dělají též okna zn. Delší doba je nezbytná např. Brně (jsme z moravy, tak proto tato firma).


Mají i showroom přímo v Brně. Dle informací jsou oni jediní z mála 1st window partner zde v ČR. Nabídku začala někde na 3tis, nicméně se podařilo aspoň něco usmlouvat.


Jen podotýkám, že vchodové dveře stojí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...