pondělí 24. července 2017

Ohýbání okapových háků

Při ohýbání háků berte ohled na to, že přední hrana okapního žlabu má být níže o cca mm proti zadní. Samotnou montáž začněte upevněním žlabových háků. Po namontování háků se na. Pro ukázku montáže, jsme zvolili okapový systém s označením. Kleště klempířské na ohýbání okapových háků a jejich vyspádování.


Délka 6mm Nastavení úhlu ohnutí Do. Celková délka: 630mm Do tloušťky max. ROZMĚŘENÍ Stanovíme směr spádu okapu. Označíme místo na žlabový hák v nejvyšším bodě žlabu. EZÁNÍ Připravíme si drážku na uchycení žlabových háků.


Po vyřezání dřevo vysekáme. Ve videu se dozvíte, jak upevnit latě pro připevnění okapových háků , jaké jsou normované spády pro kulaté i hranaté okapy, taktéž se dozvíte, jak se ohýbají a připevňují háky. Hlava z nerezavějící temperované litiny.


Kluzný váleček na ochranu úchytky žlabu laminované plastem. Dlouhé paže ohýbačky usnadňují ohýbání háků bez zbytečného úsilí. Půjčovna Profilování a ohýbání. Hák nemá tendence praskat.


Ohýbačka žlabových háků. Pak si na žlabu označte místo, kde bude umístěn žlabový kotlík. Vyřízněte otvor pilkou na železo nebo jej vystřihněte nůžkami na plech. BESSEY - kleště pro ohýbání okapových háků. Zacházení s nimi je jednoduché a intuitivní.


Klempířské kleště na ohýbání okapových háků 6mm. Dlouhá rukojeť vám usnadní práci se silnými profily až do tloušťky milimetrů. Při vynaložení minimální síly vytvoříte velký pákový efekt. Ocelové rukojeti s plastovými držadly.


Pro háky do velikosti 40xmm. Yato Kleště na ohýbání plechu 2mm 45. Nejlevnější e-shop Gumko. Zboží za akční ceny, slevy.


Montáž žlabových háků se provede tak, že se jednotlivé háky roztřídí podle spádů a montáž se začne prvním spádem. Na nejnižší místo, kde bude umístěn žlabový kotlík, se přibije na patu krokve nejhlubší hák. Na druhou stranu okapu, kde bude nejvyšší bod žlabu, se přibije nejméně hluboký hák. Od háku nejhlubšího se vede šňůra vnitřním spodním. Bez okapu by byl život domu těžký.


Když je okap prorezlý, nebo jinak nefunkční, velmi často začnou stěny domu vlhnout. Voda se může dostat buď přímo na fasádu, nebo podteče k soklu či do základů. Je-li spodek hůře zaizolovaný, dům začne vlhnout zespodu. Případně voda podmyje některé části pozemku.


Proto je montáži okapů třeba věnovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...