pondělí 31. října 2016

Kvk asfaltové pásy

R a významným dodavatelem hydroizolací na slovenský, maďarský, německý a polský trh. Společnost KVK Parabit, a. Jsme autorizovaní prodejci tradičního českého výrobce asfaltových pásů KVK Parabit a. Záruční lhůta na modifikované asfaltové pásy je až let. Protokoly, Český výrobce asfaltových hydroizolačních pásů a pěnového polystyrenu. Natavitelné SBS modifikované asfaltové pásy s polyesterovou rohoží PV. Jsme jeden z největších on-line prodejců asfaltových pásů.


Nabízíme kompletní sortiment tradičního českého výrobce KVK -Parabit, máme vlastní sklady a prodejny. Samolepící asfaltové pásy minimalizují nebezpečí poškození tepelných izolací. Při aplikaci finální vrstvy pomocí natavování se účinek lepivosti spodního samolepícího pásu výrazně zvyšuje. Zorientovať sa ponuke asfaltových pásov môže byť na prvý pohľad úloha hodná profesionála. Elastodek Special Dekor patří mezi kvalitnější asfaltové pásy s dlouhou životností a zárukou.


ZÁRUKA, ZÁRUČNÍ LIST S nákupem tohoto výrobku získáváte záruku ve výši 7let s obdržením tištěného prohlášení o záručních podmínkách výrobků KVK Parabit. Tradičná hydroizolácia vyrábaná z oxidovaného resp. V porovnaní s klasickými (oxidovanými) asfaltovými pásmi majú mnohonásobne väčšiu ťažnosť, vyšší bod mäknutia povlakovej hmoty a vysokú mechanickú odolnosť pásu pri mínusových teplotách. Modifikované SBS asfaltové pásy můžeme dělit hned několika způsoby, z nichž na každý můžeme nahlížet z jiného pohledu. Další použití je jako hydroizolace především k ochraně spodní stavby proti vlhkosti a vodě.


KVK Parabit dodává ucelený sortiment asfaltových pásů používaný v klimatických podmínkách střední Evropy. Na pěnový polystyren EPS KVK PENOPOL. Hydroizolační asfaltové pásy – KVK parabit. SBS (styrén- butadien-styrénem).


Pás z SBS modifikovaného asfaltu s nosnou vložkou ze skleněné tkaniny. SBS pásy nebo APP pásy (rozdíl ohebnost, tvárnost, flexibilita asfaltu při vyšších a nízkých teplotách). Oxidovaný asfaltovaný pás KVK PARABIT V SAktuální informace Milí zákazníci, rádí bychom Vás informovali o změnách v oterírací době běhěm 8. Střešní asfaltové pásy Podkladová lepenka Příslušenství Nejprodávanější. Sklobit mineral je určen do hydroizolačních souvrství podzemích částí budov proti zemní vlhkosti, proti volně stékající vodě i proti tlakové vodě.


KVK Parabit - Oxidované podkladní pásy Modifikované vrchní pásy KVK Parabit KVK PARABIT, a. K-BASE se dá použít jako spodní, podkladní, separační asfaltový pás, nebo provizorní krytina na dřevěném bednění pod mechanicky kotvené asfaltové pásy , nebo asfaltové šindele. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Asfaltové pásy : k doručení domů nebo na prodejnu. Na výběr máte oxidované nebo modifikované podle typu nosné vrstvy, dále podle typu nosných vložek, velikosti gramáže nebo způsobu pokládky (volnou pokládkou nebo celoplošným natavováním).


Různé asfaltové pásy mají různé technické parametry. Některé asfaltové pásy. ASFALTOVÉ MODIFIKOVANÉ PÁSY sú najmodernejšie, veľmi kvalitné a progresívne. Vyznačujú sa vysokými kvalitatívnymi vlastnosťami krycej hmoty modifikovanej SBS termoplastickým kaučukom. Modifikovaná asfaltová hmota je mimoriadne ohybná a elastická i pri záporných teplotách, má výbornú odolnosť proti starnutiu a veľmi dobrú adhéziu k stavebným materiálom.


Separační nebo pojistný pás pod skládané těžké krytiny. Nevhodný pod asfaltové šindele. Provizorní krytina na dřevěném bednění, případně mezilehlý nenatavitelný pás. Má omezenou vodotěsnost.


Chráni pred prenikaním.

Kvk asfaltové pásy
Kvk asfaltové pásy

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...