pondělí 31. října 2016

Štilec koupání

Autokemp Štilec Kamenný Újezd – Car camp Štilec is. Bylo vše vpořádku,až na to koupání ,bylo mnoho silic ve vodě, koupání s rizikem. Restaurace Štilec v Českých Budějovicích už se těší na vaši návštěvu. Ubytování v pokojích a apartmánech s restaurací na břehu rybníka Štilec v. Pension-restauarce Štilec. Rybník Štilec najdete u Kamenného Újezdu, při hlavní silnici z Č. Na břehu je autokemp Štilec , penzion, dvě restaurace, minigolf, možnost sportovního rybaření.


Interaktivní přehled koupališt a bazénů v České republice. Obec Kamenný Újezd nemá ve vlastnictví rybník Štilec a není provozovatelem rybolovu. Na recepci autokempu je však možné zakoupit povolenku k rybolovu. Nevelký a mělký rybník u rušné výpadovky na Český Krumlov, kde koupání doprovází zvuk aut. Tato poloha je jeho výhodou i nevýhodou, protože je odtud blízko do Budějovic, Krumlova a jiných atraktivních míst.


Upozorňujeme rybáře, že povolenku lze prodat pouze po předložení státního rybářského lístku vydaného v České republice! V zimních měsících se dá na rybníku bruslit. Dále je možno využít privátní srubovou saunu s odpočívárnou s výhledem na rybník.


Je tam dost místa pro konzervativní rekreanty i nudisty, rybáře a cyklisty. Místní rybářský řád pro lov ryb na rybníce Hejtman. Ceny za koupání : Zdarma. Na co si dát pozor: Voda bývá spíše chladnější, koupání pro plavce, na většině míst je strmý sestup do vody. Charakteristika: Přírodní koupaliště u Kamenného Újezdu s užší písčitou i travnatou pláží a pozvolným vstupem do vody.


Rybník je využíván jak pro rybaření, tak pro koupání. Kromě pohodlného ubytování nabízí apartmán také zahradu s posezením. V okolí km najdete: Města a obce KAMENNÝ ÚJEZD: Historické zajímavosti KOSTEL VŠECH SVATÝCH V. Možnost parkování, občerstvení a kempování. Dále nabízíme: salonek - míst, letní terasu - míst , využi.


Poloha rybníka Štilec je jeho výhodou i nevýhodou zároveň. Dojem přírodního koupání , slunění a. Pokud holdujete spíše čistější vodě a především dnu bez bahna, zkrátka umělým vodním plochám určeným přímo ke koupání , pak určitě navštivte venkovní plovárnu přímo v centru města České Budějovice. Nabízí jak plavecký metrový bazén, tak dětské brouzdaliště, skluzavku, tobogán a další vodní atrakce, které ocení zejména vaše ratolesti.


Provozovatelem kempu Štilec (v Jižních Čechách zhruba kilometrů jižně od Českých Budějovic směrem na Kaplici nebo Český Krumlov) je necelá kilometr vzdálená obec Kamenný Újezd. Levné ubytování v penzionu v oblasti jižní Čechy. Travnaté pláže vybízejí ke koupání a slouží tedy jako přírodní koupaliště. Apartmán, dovolená pro rodiny s dětmi.


Během letních měsíců nabízí restaurace různé zábavné akce v podobě grilování, šermířských představení, večerů s živou hudbou a letních párty. Tábořiště – autokemp Štilec u Kamenného Újezdu 2. Nejoblíbenější apartmány Penzion - Restaurant ŠTILEC. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. Užší písčitá i travnatá pláž jsou díky pozvolnému vstupu do vody vhodné také pro malé děti.


Dovolená u vody – rybník Mydlák Několik kilometrů od Hluboké nad Vltavou se nachází rybník. Kemp Štilec se nachází ve směru na Dolní Dvořiště u hlavní silnice. Manželé Hamouzovi z Rakovníka na Štilec jezdí už let, láká je tady hlavně rybaření. Včera jsme s tátou chytali kapry, měřili tak kolem až centimetrů,“ říká Michal Hamouz.


V kempu je chatek, 1míst pro stany a míst pro karavany. PRAHA ŠeberákPřírodní rybník je obklopen travnatými plochami, vstup do vody je pozvolný, nudapláž.

Štilec koupání
Štilec koupání

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...