pondělí 24. července 2017

Sokol šlapanice

Pořádané akce, články, sokolské jednoty, dokumenty k stažení, fotogalerie, diskuse a další. Kromě stříbrných medailí, poháru a dárkového koše si odvezly cenné herní zkušenosti, protože si na jednom místě mohly zahrát s ligovými i extraligovými juniorkami z celé ČR. Tam už mě nikdo nedostane, zatvrdil se lesník Šlechta 25. Před lety patřil mezi základní hráče reprezentace do let, hrál českou nejvyšší soutěž v dresu.


Pardubická Beksa bude chtí. Sportovní klub Šlapanice , zapsaný spolek) Stadion.

Fotbalové hřiště se nachází ve šlapani. Využili jsme pátečních pololetních prázdnin, a utkání z 22. První roky se věnoval pouze dívčímu basketbalu, později přidal i kategorii chlapců, potažmo mužů. Brno-venkov v Jihomoravském kraji na řece Říčka, km jihovýchodně od Brna.


Rozkládají se v Dyjsko-svrateckém úvalu. Součástí města je i dříve samostatná obec Bedři. Hasičského sboru Šlapanice. Kynologického klubu Šlapanice.


Bližší informace na letáčku.

Ve druhém dni dvoudenního klání se Šlapanicemi jsme byli na domácí půdě posíleni o Anetu Bauerovou a Elen Jedličkovou ze žákyň, a také o Adélu Křístkovou. Nemusíte stahovat jednotlivé aplikace pro autobus a vlak, Moovit je aplikace, která má vše, a která vám pomůže najít ty nejlepší časy autobusů a vlaků. Skupina B měla také jeden stoprocentní tým, kterým se staly Boskovice. Přihláška na jarní příměstský tábor. SRAZ REPREZENTAČNÍCH VÝBĚRŮ SENIOR A JUNIOR PRO MISTROVSTVÍ EV.


Novotný, Ondráček, Boháč, Kroupa J. Do odpoledního utkání postavil do základní sestavy dva zkušené hráče, když na pos. SOKOL ŠLAPANICE : BC VYSOČINA 43:(15:1 5:2 16:1 7:8) SOKOL ŽIDLOCHOVICE : BC VYSOČINA 6:1(0:3 2:1 4:3 :29) Očekávání dvou vítězství nad sokolíky z jižní Moravy byla naplněna. VÝSLEDKY: O tomto víkendu se dohrála baráž o 1. Přejeme družstvům České Třebové a Verosu Cho.


Dobrá infrastruktura, perfektní vzdělávací zázemí a krásná příroda okolo. Sokol Bučovice B Mira. Oficiální stránky BK Jihlava. EU po nás chce, abychom Vás informovali, že používáme cookies. Vedoucí turnaje: Žaneta Kalmárová.


I přes tuto poměrně nízkou účast lze konstatovat, že se jednalo o jeden z nejkvalitnějších juniorských turnajů na jižní. Masarykovo náměstí s kašnou, muzeem a k. Soupiska družstva: Beneš Davi Beneš Jan, Boháček Zdeněk, Brabec Jaroslav, Časar Josef, Hégr Milan,.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...