čtvrtek 29. září 2016

Maturáky

Maturáky , plesy, slavnosti. Začátek plánování maturáku. Na této stránce naleznete užitečné tipy a rady pro váš maturitní ples. Snažili jsme se napsat co nejvíce informací, které vám, doufáme, budou nápomocny při organizování vlastního plesu. Všem doporučuju, maturáky v jejich režii jsou opravdu ty nej” Lenka Š. Jindřichův Hradec “ Zvolit si tuto agenturu bylo to nejlepší, co jsme mohli udělat!


Skvělá spolupráce, celý večer bez problémů a všichni jsme si ho náram. Záleží nám, aby byl každý ples originální, a proto do toho pokaždé dáváme kus sebe. Ahoj, jsem riba a jsem fotogtaf. Jste na sprváném místě.


Ozvučení aparaturou KV2audio lze pronajmout i na pokračování plesu discotékou. Máme pro Vás připraveny n. Klub je tradiční taneční orchestr, který se hodí pro větší maturáky. Orchestr se skládá celkem z hudebníků, kde krom dechových nástrojů Vám zahrají klávesy, kytara, elektrické kytary, bicí a baskytara.


Pořád se nemůžete rozhodnout, jaké si vybrat téma pro svůj maturitní ples, nebo hledáte inspiraci? Sháníte choreografa na vaše maturitní předtančení? Pomůžeme, poradíme, předtančení na přání vám vymyslíme! Pro více informací kontaktujte hlavní vedoucí. Spustit prezentaci Nahlásit album.


Pokračujte v prohlížení. Jestli se vám album líbí. Album se mi líbí Sledovat uživatele. Posílejte nám své fotografie. Děčínsko - Konal se u vás maturitní či jiný ples, masopust nebo další zajímavá akce, na kterou jsme se s redakčním fotoaparátem nedostali?


Reaguji na Taroušek: my měly téma piráti( měly jsme šátky, trička, meče, na stolech lodičky ze dřeva- stálo to šílené peníze, laděné do červeno-černých barev). Neomezená fotogalerie, návštěvní kniha, katalog firem aneb vše co k maturitnímu plesu potřebujete. Chcete se o fotografie podě. Pánske kožené náprsné tašky sú vo svojej podstate kožené peňaženky orientované na výšku tak, aby sa peňaženka perfektne zmestila do náprsného vrecka saka.


Svojou jemnou eleganciou a tvarom sa krásne hodia na spoločenské plesy, maturáky , svadby a obchodné večere. Ponúkame vám prvotriedne pánske peňaženky českej výroby, ale aj značkové peňaženky Pierre Cardin. V průběhu večera si můžete zpětně fotografie prohlížet, tisknout a posílat na e-mail.


Samozřejmostí jsou také rekvizity a fotopozadí, které sebou na PÁRTY přivezeme. Fotobox si můžete objednat na svatby, firemní večírky, promo akce, festivaly, maturáky , narozeniny, výstavy atd. Jedinečnou vzpomínku na Vaší akci si. U tohoto alba je zakázáno přidávat komentáře. Produkty Fotokniha Pexeso Kalendář Fotky Klasik.


Vidí pouze lidé, kteří znají přesnou adresu alba. Jaké je vaše téma plesu? Nemáme rádi monotonnost a stereotyp. Rádi vymyslíme vystoupení na míru tak, aby dokonale zapadlo do tématu vašeho plesu.


Na maturáky normálně nechodím, protože tam už vůbec nikoho neznám, ale moc jsme si to včera s Haničkou, která mi dělala doprovody, užily. A moje sestřenice vypadala jako princezna! Pořád ji vidím jako dvanáctiletou holčičku, přitom jí bude za chvíli dvacet. Taky vám připadá, že po střední škole ten čas utíká stokrát rychleji?


SvatbyVětšinou fotím již od příprav nevěsty a pokud je to možné, nafotím i přípravy ženicha. Následuje příjezd hostů, obřa společné foto, hostina, tanec, dort a tak dále. Délka takového focení bývá až hodin, ale lze se domluvit i na kratším focení.


Ne však kratším, než hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...