pondělí 30. listopadu 2020

Výkup dřeva na stojato

Odkoupíme od Vás dřevo na pni ( na stojato ) za velmi zajímavé a pro Vás výhodné ceny. Dále se zabýváme těžbou a výkupem dříví přímo na pni ( na stojato ) v lese a nebo na odvozním místě za velice zajímavé ceny, které jsou standartem k cenám na Evropském trhu se dřevem. Peníze pro Vás nachystáme nejpozději do 5-ti dnů.


Výkup dřeva , cena dřeva. Při odkoupení kulatiny na skládce platíme hotově, při těžbě lesa na stojato průběžně během těžby. Vykupujeme jak vytěžené dřevo, tak dřevo na stojato.

Pro ověření dostupnosti výrobků v konkrétním rozměru, délce a množství nás kontaktujte na vybrané prodejně, ve které plánujete zboží zakoupit. Zabýváme se výkupem lesů, výkupem lesních pozemků, a výkupem dřeva přímo od vlastníků v České a Slovenské republice. Za lesy nabízíme nejlepší výkupní ceny na trhu v ČR a SK. Primární činností naší společnosti je výkup dřeva po celé České republice.


Dřevo jsme schopni vykoupit na domluveném odvozním místě přímo v lese, případně na skladovaném prostoru. Pomocí vlastních strojů jsme schopni vykoupit a odvézt i dřevo stojaté přímo z porostu. Vykoupenou kulatinu odvezeme zdarma na naše náklady vlastní technikou.


Při prodeji lesa máme rádi rychlé jednání bez zbytečného protahování. Vzhledem k tomu, že známe požadavky našeho konečného odběratele, můžeme Vám nabídnout nejvyšší možnou cenu, neboť dřevo si již od prvopočátku manipulujeme a třídíme tak, aby odpovídalo.

Potřebujete zajistit těžbu lesa? Rádi provedeme těžbu, přiblížení dřeva na odvozní místo, úklidu klestu, zalesnění a prodej vytěženého dříví. Máme více jak 15-ti leté zkušenosti a provádíme těžbu i nad 100ha.


Naši zaměstnanci pracují s profesionální těžařskou technikou. Provádíme výkup již vytěženého dřeva ve všech sortimentech. Kulatina je zatříděna do kvalit přímo na odvozním místě, nebo po přejímce u odběratele.


Množství u vlákniny je měřeno u odběratele přepočtem na at. Vykoupíme dříví ve stojícím lese za předem smluvenou cenu. Starost o kácení, tahání, odvoz, úklid paseky popř. Hradce vykoupíme dřevo.


Na trhu s dřevinami k různému využití se setkáte s opravdu velkým množstvím různých druhů a odrů které se dají zpracovat také rozmanitými způsoby. Na Slovensku vykupujeme lesy pouze v západní polovině a na jihu Slovenska. Palivové dřevo prodej – aktuální ceník palivového dřeva od firmy Petr Kos.


Důvod je jasný: prodávající má zájem na co nejlepší ceně. Orientační ceny palivového dřeva : Měrnou. Případně odkoupíme Vaše stromy na stojato. Dále vykupujeme listnaté dřeviny tvrdé (dub, buk, akát atd.). Tyto dřeviny lze po dohodě vykoupit také na stojato.


Doprava palivového dřeva zajištěna.

Prodám SM kulatinu na stojato. Kupim palivove drevo bucinu v dlzke za ponuky dakujem. Inzerce – kulatina smrk, inzeráty. LEVNÉ PALIVOVÉ TVRDÉ DŘEVO. Zahradní houpačka – masiv akát,.


Vyrábíme palivové dřevo Mladá Boleslav, dřevo na topení, řezivo a akátové kulatiny. Nabízíme odkup lesa s pozemkem či bez pozemku – Zajisťujeme těžbu lesa včetně odkupu dřevin. Cena za palivové dřevo je závislá na výběru konkrétního typu dřeva a také na tom, zda se jedná o štípané či neštípané palivové dřevo.


Platba hotově či na účet okamžitě. AKČNÍ NABÍDKA Využijte akční nabídky a nakupujte měkké jehličnaté palivové dřevo za zvýhodněné ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...