středa 23. října 2019

Orstech 45

Orstech 45

Je vhodná zejména pro izolaci potrubí vzduchotechniky. Jde o lehký typ izolace vyrobený z kamenné vlny. Dostupný sortiment s polepem – viz níže.


Orstech H) or with glass tissue facing ( Orstech NT). U desky s polepem musí být tloušťka izolace volena tak, aby na straně polepu teplota nepřesáhla 1°C. Pokud není materiál ve stavebninách skladem, je DODACÍ TERMÍN z kapacitních důvodů aktuálně více než pracovních dní!


Our website uses cookies to analyze traffic and improve our services. You can read how we process your personal information here. ORSTECH technický list. Deska má univerzální použití v TZB i průmyslu v aplikacích pro nižší teploty. Team with people from extensive technical related skills background and domain experience.


Our core strength is on the award-winning optimization technologies being employed into various industries currently. Může být také použita pro tepelnou izolaci vodorovných a svislých stěn skladovacích nádrží, nádob a technologických zařízení. Deska je vhodná na rovné a mírně zakřivené stěny. Doska je vhodná najmä na izoláciu VZT potrubí a VZT technologických zariadení. When exposure to high temperatures and long-term dynamic loads (vibrations), wired mats Orstech DP are recommended instead of slabs.


Při zátěži materiálu například spalinami, či jejich kondenzátem, případně pak mechanickým namáháním, jako jsou opakované vibrace, je potřebné odsouhlasit s výrobcem správné použití výrobku. Плочи от минерална каменна вата за техническа изолация. Nejvyšší provozní teplota: 3°C.


Продуктът може да бъде произведен без покритие, с покритие от алуминиево фолио или със стъклофибърен воал. Orsta H) alebo netkanou textíliou (ozn. Orsta NT).


Pri doske s polepom musí byť hrúbka izolácie taká, aby na strane polepu teplota nepresiahla 1° C. Přestože jsou vlákna izolace hydrofobizovaná, desku je nutné v konstrukci vhodným způsobem chránit. Jednovrstvovým kladením izolácie je možné docieliť požiarna odolnosť 1 3 a minút. Je doplněna o povrchovou úpravu polepem hliníkovou fólií.


Slabs Orstech are suitable for appliances and vessels (both ends and cylindrical parts), residential heating systems and air ducts. Při potřebě vyšší objemové hmotnosti (hutnosti) materiálu můžete využít Isover Orstech a Isover Orstech H. Má univerzální využití s vyjímkou instalace v místech s mechanickým namáháním. Montajul in acest caz se va face conform instructiunilor producatorului. It is also possible to add aluminium foil under mesh as against moisture and possible mechanical damage by a proper manner.


For outdoor application metal steel jacketing is required. Systém požiarnej izolácie hranatého vzduchotechnického potrubia na požiarnu odolnosť 1 3 minút tvoria izolačné dosky Orstech H hr. A maximális alkalmazási hőmérséklet: 620°C. Ha a lapok borítással rendelkeznek, a felületi hőmérséklet a borításon nem haladhatja meg a 100°C-t, ennek érdekében megfelelő vastagságú.


Декларация за експлоатационни показатели orstech 45. Role místní Agendy v současné krizové situaci 15.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...