čtvrtek 1. srpna 2019

Stavební rozvaděč antoníček

Stavební rozvaděč antoníček. Power Distribution Box type KPB - stavební rozvaděč antoníček typ „ KOSTKA“. Skříň rozvaděče nabízí ultra kompaktní konstrukci.


Na rozdíl od našich ostatních typů rozvaděčů jsou všechny strany rozvaděče osazeny zásuvkami nebo přístroji. Na prodej stavební rozvaděč – antoníček , více kusů. Vybavení: - hlavní jistič B32A - proudový chránič 30mA - 2x zásuvka 3f 32A pětikolík - 2x zásuvka 3f 16A. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů stavebni rozvadec. Uzamykatelný, krytí IP44.


Dům a zahrada inzerce, bazar zdarma – Inzerujte snadno a rychle na Bazoši. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Bazar online, inzerce zdarma. A 5P , 1x 32A 5P 400V, 2x 230V , IPSkladem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Cena se pohybuje dle stáří, stavu a typu v řádech tisíců korun. Na bazaru můžete antoníček sehnat za dvě tisícovky, cena nového moderního zasáhne až po pěticiferných čísel. Nabízím nový stavební rozvaděč s proudovým chráničem.


Typy označené FI jsou vybavené proudovým chráničem , typy označené DCA jsou. V nabídce jsou rozvaděče v různých variantách, osazeny zásuvkami 230V ,. Plastové rozvaděče pro distribuci elektřiny a plynu. Aktuální informace k prodeji v provozovnách Vážení zákazníci, s ohledem k vyhlášenému nouzovému stavu v České republice, jakož i přijatých opatření vládou, Vás informujeme , že velkoobchodní prodej na našich provozovnách v Dobřenicích 1a Bohuslavicích 9 zůstává zachován.


Použití jak na 2V tak na 400V. Kategorie: ELEKTRO PŘÍSLUŠENSTVÍ. Antoniček , stavební rozvaděč , elektrorozvaděč.


Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat. Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme. Dále s sebou bere prodlužováky, nářadí a spotřebiče. Ahoj, tušíte někdo, jak se pohybuje cena zřízení el. Prodám nové stavební rozvaděče – antoníčky.


Předpokládám, že se cena bude skládat jak z paušálu , které si. Všechny naše výrobky jsou. Zásuvkové rozvodnice jištěné s proudovým chráničem. Rozvaděč obsahuje i průchodku pro. Vše jištěno jističi jak ma být.


Obsahuje:1xzásuvka 380V(16A-pětikolík)-jistič 3B16A. Přejít na úvodní stránku bazaru Inzeraty. OCRACK rozvaděč stojanový. Doba dodání (od obdržení platby): 1-dny.


Nikdo nepřihazuje, buďte první. Musíme si koupit stavební rozvaděč. Pak, že mi ho musí revizní.

Stavební rozvaděč antoníček

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...