čtvrtek 1. srpna 2019

Parkety výroba

Dubové parkety základních rozměrů jsme schopni dodat do hodin od zaplacení zálohy na parkety. Dodání parket zajistíme vlastní dopravou a vynosíme na místo pokládky. Zde je nutné ponechat parkety minimálně dní a to pro jejich aklimatizaci v prostředí, kde bude samotná pokládka. Dvě dekády na českém trhu podlah nás činí firmou tradiční.


Za tento čas jsme získali nepostradatelné zkušenosti a vytříbili kvalitu svých výrobků.

Naši podlaháři jsou profesionálové, kteří si poradí s čímkoli, co by je. Learn How to Make RAISED PANEL DOORS With solid wood. Naše parkety sú vhodné na podlahové kúrenie, či už elektrické alebo vodovodné. Osem z desiatich našich realizácií sú na podlahové vykurovanie. Tieto parkety vám skrášlia váš domov.


Parkety sú vyrábané z tvrdého dreva. Podlaha z drevených masívnych parkiet je kráľovnou medzi podlahami. Je štýlová a nadčasová.

O jej kvalitách , ktoré sa vďaka stále modernejším technológiám jej výroby a montáže stále zlep. Masívne parkety a lamparkety - agátové parkety - agátové dosky na terasy - dubové parkety - bukové parkety - jaseňové parkety - novodobé parkety - termotritovaný buk - parený agát. Polotovary na výrobu škárovky. Sušenie, parenie prírezov a reziva.


Celo masivní dřevěné podlahy s možností širokého výběru dřevin, rozměrů, jakostí a vzorů. Masivní podlahová prkna z dubu, dubu červeného a jasanu s možností výběru různých pohledo. Kvalitní a designové dřevěné podlahy na míru. Vyrábíme nejlepší podlahy na trhu. Největší sortiment, zakázková výroba , schody, realizace po celém Česku i Slovensku.


Dobré věci v životě jsou vyrobeny tak, aby vydržely. Referencie, ktoré nás posúvajú. U nich na první pohled víte, že se jich dotkly lidské ruce. Byl jim dán život, aby vyhověly naší potřebě, byly navrženy s myšlenkou a záměrem. Brúsenie, pokládka parkiet a plávajúcich podláh, tmelenie, lakovanie a výroba nábytku.


Prodej a pokládka dubových podlah a parket. Vrstvené i masivní dubové podlahy. Možnost zakázkové výroby dle Vašeho přání.

Na podlahy poskytujme doživotní záruku. Před výběrem podlahy si zjistěte kdo podlahu vyrobil. Výrobci dřevěných podlah. Zabýváme se pokládáním a výrobou celomasivních dřevěných podlah z domácích i exotických dřevin po celé ČR a státech EU.


Naše společnost má bohaté zkušenosti s instalací ( parkety , palubky, mozaiky,), produkcí zámeckých čtverců, renovacemi (broušením), ale i restaurováním a výrobou replik historických podlah. Hlavním předmětem činnosti firmy je výroba. Dubové masivní parkety , časem prověřená klasika mezi dřevěnými podlahami,. Dále nabízíme sušené truhlářské řezivo, stavební. Přijďte si k nám pro dřevěnou či plovoucí podlahu nebo parkety.


Naša výroba je pripravená splniť aj tie najnáročnejšie požiadavky a váš interiér zladíme do najmenšieho detailu. Klasické dubové parkety. V naší široké nabídce naleznete různé typy klasických parket pro bytové i nebytové prostory.


Součástí služeb firmy MOSAIC, je také pokládka parket, dovoz parket a nabídka dalších typů parket (mozaikové, zámecké aj.). Dřevěné podlahy a parkety jsou naše specialita. Velkoobchodní ceny, česká výroba , prodej a realizace. Vzorky parket a kalkulace zdarma.


Zakázková výroba z dubu, javoru a jasanu Na zakázku vám vyrobíme cokoliv z dřevin dubu, jasan a javor. Krása dřeva je nenahraditelná a zřejmá na první pohled. Po dlouhá staletí spoluutvářely zdobené dřevěné podlahy kouzelnou atmosféru hradů, zámků a jiných historických budov.


Dodnes je dřevo vyhledávaným materiálem, teplým a příjemným na dotek, pozvedajícím kvalitu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...