úterý 30. července 2019

Držení hokejky pravák

Promyslete alespoň tři základní kritéria hokejky : tvrdost, sklon a délku. I při shodné výšce míváme každý jiné držení těla, jinak dlouhé ruce, nohy – a hlavně. Jak správně zvolit zahnutí hokejky – levá nebo pravá?


Nevíte si rady na jakou stranu objednat hokejku? Potřebujete zahnutí doleva nebo doprava?

Pokud budete nakupovat v kamenné prodejně, není co řešit. Při nákupech přes e-shop však občas dochází k problémům a komplikacím. V rychlosti si popíšeme podle čeho a jak správně vybírat z popisků u produktů. Dobrý den, dnes jsem sedmiletému synovi kupovala hokejku. Jaký je první dotaz, na který se Vás ptáme.


Držení hokejky , aneb na kterou stranu hraji. V podkategoriích ještě můžete najít příslušenství, díky němuž se Vám hůl bude lépe držet. Správná strana zahnutí florbalové hokejky.

Než se pustíte do kličkování v složitých parametrech, ujasněte si, na kterou stranu florbalku držíte. Není totiž pravidlem, že pravák má pravé zahnutí a opačně. Klíčem ke správnému výběru zahnutí hokejky je spodní ruka při držení hole.


Každá hokejka má tvrdost vyznačenou na shaftu hole. Tento údaj značí, jak lehce se hůl prohne. Nejčastěji je tvrdost vyjádřena číslem. Tedy tato hokejka je v tvrdosti 60. Nejběžnější flex se pohybuje v rozmezí 85–87.


Technickým hráčům více svědčí měkčí hole. Zejména v posledních letech se staly populárními nižší flexy 77–87. K rozvoji technických dovedností lépe slouží měkčí hokejky.


Když jsou pak ty děti starší a dají jim do ruky hokejky , tak je drží stejně (levá ruka na konci, tedy držení napravo - na pravé straně pro pohledu z pozice hráče). Naproti tomu Evropani jdou rovnou k hokejkám a popadnou je tak, jak jim to lépe sedne (tedy dvěma do pravé ruky a jednomu do levé). Jednotlivé hokejky jsou rozděleny do čtyřech kategorií.


V případě hokejbalu , který se hraje bez bruslí, je také délka k bradě, ale. Páska na hokejky Jaybird barevná – šířka mm, délka m.

Při výběru hokejky je nejdůležitější její délka a zahnutí. Na výrobu hokejek se používá dřevo, laminát nebo jejich. Jestli jste levák (LFT) či pravák (RHT) určíte podle toho, kterou ruku máte na hokejce níže.


Zahnutím spodní části i délkou zcela respektují velikost i styl hráče. Hokejky jsou vyrobeny z klasických pevných materiálů. U jednotlivých výrobků můžete vybírat také styl podle dominantní části - s úpravou pro pravou i levou ruku.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...