středa 31. července 2019

Stěrka na stěnu

Je praktická, otěruvzdorná a mechanicky odolná. Imitace pohledového betonu , imitace starého štuku nebo imitace kamene břidlice dokáže vykouzlit nadčasový design. Postup aplikace dekorační stěrky CADORO n stěnu. PanDOMO je dekorativní cementová stěrka , která má originální a neopakovatelný design. Nanáší se na stěnu či podlahu různými tahy.


Každý tah je jako podpis a proto má panDomo originální vzhled.

Nikde na světě nenajdete stejnou stěnu nebo podlahu. Je možné namíchat nepřeberné množství odstínů podle vzorníku panDOMO, RAL či vlastní inspirace. Omyvatelná, otěruvzdorná. Ideální bezesparé řešení do sprchy i za vanu. Litá podlahová betonová stěrka pro podlahy.


Monolitický vzhled schodiště. This feature is not available right now. Betonová dekorativní stěrka na stěnu , m2.

Please try again later. Patříte-li k milovníkům litého pohledového betonu, ukážeme Vám možnost jak si vytvořit. Vnitřní vyrovnávací stěrka je hmota určená k celoplošnému nanášení na stěny a stropy.


Po následném přebroušení vytváří dokonale hladký povrch. Obsahuje plnivo jako štuk a vyrovnává se filcovým hladítkem (nebrousí se). Pro vyspravení prasklin v omítce navrhuji použít Soudal. Navíc obkladové panely za trvale nejnižší ceny. Rázem tak můžete svůj domov ozdobit květinami lučními i exotickými, malými kvítky i velkými květinami, jednobarevnými i pestrými květy,…Při výběru však dbejte na to, aby zvolené samolepky na zeď ladily s interiérem.


Dopřejte jim elegantní a minimalistický podklad – betonová stěrka na stěnu snese samotu i estetické prvky. Jednolitý strukturovaný povrch betonové stěrky vytvoří luxusní dojmy – ať už vsadíte na minimalistický styl stěn nebo je naopak využijete jako výstavní galerii. Mezi nejčastější využití patří stěrka aplikovaná na zeď například v obývacích pokojích za TV, v ložnici, v pracovně za stolem, v jídelně u jídelního stolu, ve vstupních prostorách domu, za kuchyňskou linkou. SOUDAL VNITŘNÍ VYROVNÁVACÍ STĚRKA je pastovitá hmota určená k. Protože stěrka kopíruje podkla doporučuje se na stěny použít jako vhodný podklad flexibilní lepidlo a síťovinu. Z lepidel jsou vhodné značky.


Tři pojmy, které můžou mást – stěrka , omítka a výmalba. Bezespárová stěrka na stěny a podlahy ELEKTA. Podobně jako u benátského štuku můžete betonové stěrky na zeď použít i do míst s vyšší vlhkostí, jako jsou koupelny nebo sauny.


Nedávno jsem se tu ptala na zkušenosti s Pandomem nebo betonovou stěrkou a nikdo neodpověděl emoticon Já sice nepotřebuji.

Společnost TopStone zavádí do svého portfolia epoxidový systém na stěny EPThixo a epoxidovou stěrku na podlahy EPPlus. Stěrky mají tužší konzistenci a nanášejí se na stěnu kovovým hladítkem. Betonepox – voděodolná epoxidová stěrka vhodná na všechny.


Klasický beton se totiž na stěnách jen tak neudrží, proto. Studené i teplé odstíny betonu či písku mohou být designou perličkou i Vašeho domova. Podívejete se na videotest odolnosti. Vyberte si nevšední samolepicí dekorace z velkého množství odstínů i velikostí.


Samolepky na zeď, které rozzáří atmosféru Vašeho bydlení. Veškeré nálepky máme skladem. Microbond je vysoce kvalitní dekorativní betonová stěrka poskytující plně funkční povrch.


Realizujeme zakázky, prodáváme materiál, poskytujeme školení a návody k aplikaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...