středa 26. prosince 2018

Et disku

Et disku

Pomocou našej kalkulačky zálisu (offsetu) môžete vypočítať rozdiel medzi pôvodným a novým diskom. Ako výsledok dostanete rozdiel pozícií vnútorného a vonkajšieho okraja oproti pôvodnému disku , po namontovaní na auto. ET – zális (z nem.


Et disku

Einpresstiefe, v angličtine offset). Technicky povedané, ET je vzdialenosť v mm medzi myslenou rovinou prechádzajúcou stredom disku (na obrázku označená ako os disku) a dosadacou plochou disku (plocha disku, ktorá sa prikladá na náboj). Udáva sa v milimetroch ( napr ET 37). Môže sa líšiť od hodnôt v technickom preukaze, ale len v určitej tolerancií. ET , tým viac je koleso schované v blatníku.


Co to znamená a jaký je rozdíl mezi jednotl. Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce. ET disku je veľmi dôležitý parameter pri kúpe.


Odporúčame držať sa údajov z technického preukazu. Ak ste v ponuke nenašli správne ET z veľkého TP, poraďte sa s predávajúcim. Pri väčšine vozidiel je možné kombinovať iný rozmer ET. ET větší, tím je kolo více schováno v podběhu (zapuštěné dovnitř).


ET menší, tím kolo více vystupuje ven z podběhu (vystupuje z blatníků). ET se může lišit od hodnot v technickém průkazu, ale jen v jisté toleranci. Na určitý typ vozu je možno použít různé hodnoty ET. Pro určení vhodných kol Vám slouží. Lietā un tērauda diska iznesuma skaidrojums un ieteikumi.


Et disku

Diska iznesums var būt līdzvērtīgs nullei, būt pozitīvs vai negatīvs. Rezultātā, tiek panākts ļoti blīvs gala materiāls, kas ļauj veidot ļoti vieglus un izturīgus diskus. Darbietilpīgais process ievērojami sadārdzina gatavā diska cenu. Můžete se setkat se situací, kdy odchylka prakticky není možná, většinou z důvodu malého prostoru v podběhu kola, pouze v případě provedení uprav na voze.


Disku marķējums: parametri, sāna profils un apmale. Daudziem vadītājiem disku marķējuma nolasīšana līdzinās mīklai. Riepu Līderis atšifrējis būtiskāko, kas par to būtu jāzina. Katra diska marķējumu veido cipari un burti. ET (einpresstiefe = zális) v milimetroch, vzdialenosť dosadacej plochy disku od pomyselnej roviny deliacej šírku disku – alebo ako hlboko zapadne disk do.


Jak důležité je dodržet ET číslo disku dle techničáku? Za to s jinými ET čísly je výběr daleko větší. Re: Jaké ET číslo disku ? Příspěvek od wenas 05.


Jde o vzdálenost (v mm) mezi rovinou procházející středem disku a dosedací plochou disku na buben nebo brzdový kotouč. CENTER BORE - priemer náboja (vnútorný priemer krúžku) MOUNTING - BOLT (skrutky), alebo - NUT (matice) Upresniť parametre Cena: € € Novinka Akcia Doprava ZADARMO TOP produkt Vonkajší priemer. Rozteč se udává v milimetrech. Tiek piedāvāti vairāki alumīnija disku pārklājumi dažādām gaumēm – krāsoti, lakoti, pulēti u. Alumīnija diski tiek piedāvāti visu veidu automašīnām un dažādos izmēros, tādēļ jūs varat mainīt savas vieglās automašīnas riepu izmēru. Ir iespēja uzlikt lielāka diametra diskus, piešķirot tai sportiskāku izskatu.


Et disku

Riteņu piederumi ar profesionālu pieeju! LV Piedērumi lietiem diskiem!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...