středa 26. prosince 2018

Ocelové profily u

Zde naleznete ceník ocelových profilů typu I, IPE , i ocelové profily HEA, HEB , HEM či typy ocelového profilu U , profily UE a profil UPE přesně podle vašich požadavků. Všechny tyto ocelové profily nabízíme v jakostech S23 S2a S355. Otevřené ocelové profily L, U , C a speciální profily.


Ocelové nosiče průřezu I. Katalogové tabulky pro přepočet hmotnosti na měrnou. Na zakázku lze dodat i rozměry neuvedené v naší aktuální nabídce.

Pod pojmem jekly se ukrývají uzavřené ocelové profily , které mají nespočet použití. Jedná se o jeden z nejuniverzálnějších materiálů v naší nabídce. Jekly dodáváme v jakosti S235JR se zaručenou svařitelností. Obě varianty můžete mít v. Specializujeme se na dodávku hal, zejmnéna ocelové kostrukce. Používají se jako konstrukce obvodových plášťů i příček a střešní kontrukce, včetně vaznic.


Tenkostěnné profily otevřené (L, U ) tvářené za studena Tenkostěnné profily ocelové otevřené průřezu L rovnoramenné. Navíc ocelové profily za trvale nejnižší ceny.

Otvorené s prierezom U. S obdĺžnikovým prierezom. So štvorcovým prierezom. Naviac profily a plechy za trvale najnižšie ceny. Pro aktuální dostupnost a ceník ohýbaných profilů zde uvedených označení nás kontaktujte:. Kč do Kč Katalog Seznam.


Profily ohýbané U rovnoramenné. Které se vyrábějí z ocelového pozinkovaného plechu válcovaného za studena. Jejich tuhost a trvanlivost zaručují široké možnosti použití v nosných ocelových. Používané tloušťky profilů jsou od do mm, v závislosti na typu a použití profilu. Prodej ocelových profilů.


Jsou určeny zejména pro konstrukční účely ve stavbách jako nosné a doplňkové profily. Dále ocelové stojiny pozink. Ponúkame Vám nasledujúci hutný materiál za trvalo nízke ceny: oceľové rúry, stavebné duté profily (jaklové uzavreté profily ). U profily jsou profily tvarované do tvaru písmene U. Každá objednávka bude ještě potvrzena po odsouhlasení u distributora.


Do kolonky - Množství - uveďte celkem požadované metry.

Tenkostenné profily uzavreté sa vyrábajú ako štvorcové, obdĺžnikové alebo špeciálne profily. Možnosti odberu: Jakle a ohýbané profily , ktoré vedieme skladom, , je možné odoberať v celých tyčiach s dĺžkou 6m alebo je možné materiál nadeliť na dĺžky podľa požiadaviek zákazníka. Standardní profily Základ naší nabídky tvoří tenkostěnné profily průřezů U , L a C. Najširší výber stavebnín, hutníckeho a kanalizačného materiálu v Stupave a Lakšárksej Novej Vsi.


KVALITA, PRIJATEĽNÉ CENY A MAXIMÁLNY SERVIS. Ponuka HUTNÍCKY MATERIÁL Uzavreté profily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...