pondělí 9. července 2018

Saunové palubky severský smrk

Sauna patří mezi fitness zařízení ,které poslední dobou stále více získává na oblibě. Saunové palubky severský smrk od nejkvalitnějšího finského dodavatele. Vysoká kvalita saunových palubek zaručí 1 využití. Světlou barvu doplní jemná kresba.


Nejkvalitnější palubky do sauny, které lze ve Finsku sehnat. Palubky s širokým profiem 145mm, které jsou.

Originální široké finské palubky do sauny v originálním obalu dodavatele zabalené po 6ti kusech. Cena je za 1kus palubky dle vybraného rozměru. Naše produkty jsou vyrobeny z kvalitně vysušeného a povrchově upraveného řeziva, severský smrk , modřin a borovice, v různých tloušťkách, délkách a šířkách. Dřevěné palubky výborně izolují teplo, absorbují vlhkost ze vzduchu a lze se ho dotýkat i když je horké. Nejvíce jsou sauny rozšířené ve Finsku, kde se hlavně používá severský smrk a severská borovice.


U nás v ČR se do saun hodně používají palubky z dřevin abachi a hemock. Jsou to dřeviny dovážené do ČR a. Saunová palubka, severský smrk A kvality (Finsko) profil softline.

Smrkové palubky jsou nejpoužívanějším materiálem pro obkládání stěn saun. Je vhodný jak pro finské sauny, tak infrasauny. Srubové palubky vyrábíme z důkladně vysušeného smrkového dřeva nebo z modřínu, které je známé svou dlouhou životností a vynikající odolností vůči povětrnostním podmínkam. Nabízíme ho v různých délkách: 3m, 4m a 5m. Se srubovými palubkami získá váš dům nebo chata neopakovatelný vzhled.


V balení je ks - tj:m2. Profil mm, šířka mm. RW, severský smrk , klasika AB. Obsahuje také malé množství suků o minimální velikosti. Tyto palubky jsou vyrobeny ze severského smrku, který se vyznačuje vysokou kvalitou a hustotou dřeva.


Foto pouze ilustrativní. Do poznámky upřesněte délku pal. Severský smrk je oblíbený díky nízké ceně. O kvalitě palubek svědčí naprostá spokojenost našich zákazníků.


Balení obsahuje kusů. Cena za kus dle zvoleného rozměru. Skandinávský smrk – perfektní dřevo do sauny Tento severský strom je perfektní využitelný právě v.

Nejpoužívanější materiál na palubky do sauny , oblíbený kvůli ceně i vlastnostem. Finský smrk je pevnější a sevřenější než dřevo z běžných. V moderním stavebnictví pro stavbu saun.


Smrk severský má oproti klasickému smrku vyšší hustotu a tedy více odolný a má delší životnost. Možné délka palubek 5m 1m 1m 7m Saunové p.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...