pondělí 9. července 2018

Fermacell desky rozměry

Homogenní desky pro suchou stavbu složené ze sádry a papírových vláken, z výroby hydrofobizované. Fermacell je jak stavební a protipožární deskou. V interiérech pro stěny, stropy a podlahy. Sádrovláknité desky fermacell. Desky jsou navzájem přesazené, čímž vytvářejí mm širokou polodrážku.


Vzhledem ke své pevnosti jsou vhodné na konstrukce mezibytových stěn, protože splňují požadavky na pevnost i na zvukovou izolaci. Zároveň malá tloušťka těchto konstrukcí přispívá ke zvětšení obytné plochy a. Powerpanel TE tvoří dvě desky z lehčeného betonu spojené cementem. Mají sendvičovou strukturu s oboustranným armováním tkaninou ze skelného vlákna, odolného vůči alkáliím. Obě desky jsou přesazeny o 50mm tak, aby vznikla polodrážka pro lepení a šroubování, event. Podlahové prvky představují užitnou vrstvu, která slouží pro.


Akustická deska Silentio. Na výrobních linkách se po přidání vody a bez dalších pojidel stlačuje homogenní směs těchto dvou přírodních surovin pod vysokým tlakem na pevné desky , které se suší a řežou na příslušné formáty. Jedná se o inovační a ekologicky nezávadný výrobní. První sádrovláknitá deska opustila výrobní linku na počátku 70. Münchehofu u Goslaru v Německu.


Vysoce kvalitní, extrémně stabilní deska zásadně změnila celý stavební průmysl. Na výrobních linkách řízených počítačem se po přidání vody a bez dalších pojidel stlačuje homogenní směs těchto dvou přírodních surovin pod vysokým tlakem na pevné desky , které se suší a řežou na příslušné formáty. K správnému provedení suchého technologického postupu u stěn, stropů a podlah doporučujeme dodržet následující podmínky pro zpracování. Doprava je v režii dodavatele. Při použití ruční okružní pily doporučujeme odsávací zaří-zení nebo okružní pilu s regu-lací otáček.


Stavebniny Suchá výstavba Stavební desky Cementovláknité desky POWERPANEL H2O. FERMACELL reagují na změny teploty a vlhkosti rozta-hováním nebo smršťováním. Tyto cementotřískové desky jsou hojně využívány pro výrobu podlah, stěn, příček, podhledů, fasádní systém, k půdním vestavbám a podkrovním nástavbám nebo jako zahradní doplňky. Použít je lze pro technologické zpracování suchých výstaveb, dále pak v. Tím vzniká 50mm široká polodrážka na obvodu podlahového prvku.


Desky FERMACELL na výšku místnosti v běžných stavebních formátech a tloušťkách – mm pro hospodárné montované stěny s vynikajícími vlastnostmi. Zvláštní rozměry podle potřeb stavby až po. Kč, nebo za 7Kč při ceně objednávky do 5. Dále je možný osobní odběr ze smluvních skladů. Dostupnost zjišťujeme na základě.


Nově v prodeji Gabionové sítě, kompaktně balené, různé rozměry a velikost oka, drát 4mm pozink. V případě zájmu o cenovou nabídku prosím kontaktujte prodejnu. SVD fermacell Firepanel A1. Výhody montovaných stěn ze sádrovláknitých desek fermacell oproti deskám ze sádrokartonu. Dílec je tvořen deskami tl.


Desky mají v nabídce společnosti FERMACELL -XELLA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...