pátek 6. července 2018

Kronospan jihlava požár

Hasiči požár likvidovali přibližně do sobotních osmi hodin večer. Nikdo při něm nebyl zraněn (více čtěte zde). Požár se podařilo úplně zlikvidovat. V odpoledních hodinách jsme předali místo události společnosti Silva CZ, která sklad provozuje. Oheň, který zasáhl halu a dopravníky.


Zásah probíhal od čtvrté hodiny.

Jihlava – Více než deset milionů korun. Oheň zasáhl halu a dopravníky uvnitř objektu. Na operační středisko HZS Kraje Vysočina BYL nahlášen požár nízké. Podnik se brání: hasiči vždy měli i jiné úkoly,. Ilustrační snímek zasahujícíh.


Lidé bydlící v blízkosti nemohli otevírat okna, štípalo je v očích. Jeho příčinou byl drobný požár , který nezpůsobil žádné větší škody. Oheň proto na několik dní odstavil výrobu ve firmě.


Tyto webové stránky využívají soubory cookies a další technologie sledování, které vám pomohou s navigací a zlepší naše marketingové služby.

Radějovem a Buřenicemi. Společnost už pomalu začala likvidovat následky požáru. Ze skladiště odváží štěpku, kterou nezasáhl požár. Postupně také transportuje pryč i materiál, který byl ohněm zasažen. Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy KRONOSPAN CR,spol.


Over the past 1years, our ownership structure has enabled us to grow and cater for a changing world. Details in the press release. Ova web stranica koristi funkcionalne kolačiće i anonimne tehnologije za praćenje informacija kako bi poboljšala naš marketing servis. Molimo Vas, prihvatite ili odbijte funkcionalne kolačiće odabirom jedne od dvaju mogućnosti.


Nastavit Po zvolení „Kraje“ v hlavní navigaci přímo zobrazí tento kraj. Sylva Krechlerová: Velmi výrazně. Prvním a zásadním úkolem bylo vyřešit.


V 05:hod vyjely jihlavští profesionální hasiči k dalšímu. Kronospan ’s vision Our vision: woo perfected. Vše je zatím v šetření.


Bude zaslána písemná výzva a předvolání k podání vysvětlení v zákonné lhůtě. Elektromont Brno, akciová společnost. Hasičům se podařilo po několika minutách intenzivního hašení požár lokalizovat.


OSB desek v jedné z hal společnosti.

O necelou hodinu později byl požár zcela zlikvidován. Další možná ohniska požáru byla vyloučena pomocí termokamery. Při požáru ani samotném zásahu nebyl nikdo zraněn. Příčina požáru se nadále vyšetřuje.


Vyhlášen tam byl třetí stupeň požárního poplachu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...