úterý 26. června 2018

Prkna stavební

Smrkové desky je možné použít a zabudovat přímo do dřevěných konstrukcí i například po sušení, hoblování, kartáčování atd. Na přání zákazníka dodáme hoblované, broušené, frézované hrany do radiusu. Vyrábí se v určitých profilech a libovolných délkách, záleží na přání zákazníků.


Slouží především k sestavení konstrukcí střech, pergol, stání a přístřešků. K jejich výrobě se používá smrk a jedle, ale take modřín a borovice.

Vlastnosti těchto dřevin a jejich přednosti. Produkt nabízíme v následujících variantách: Síla. Stejně jako stavební fošny nejsou ani tato prkna standardně hoblovaná ani sušená.


Firma leží nedaleko Prahy, směr Kladno. Prvotřídní kvalita dřeva přímo z pily. Dodáváme hranoly, fošny latě a další stavební řezivo pro vaši stavbu.


Stavební dřevo koupit o objednat u OBI.

Ceník stavebního řeziva. Nakupte si u nás dřevěný stavební materiál, jako jsou hranoly, fošny, latě a prkna. V nabídce máme stavební nehoblované smrkové řezivo, šířkově netříděné, vhodné zejména pro využití v exteriéru. Hlavní výrobní činnost tvoří výroba střešních konstrukcí, stavebního a truhlářského řeziva ( prkna , fošny, latě atd.), dále provádíme hoblování a frézování řeziva ( pergoly, altánky, stropní trámy) a také se zabýváme výrobou drobných truhlářských výrobků (plotovky, balkónové výplně a různé hoblované výrobky dle přání zákazníka).


Hlavní výhodou je, že se o ně nemusíte vůbec starat, a přesto neshnijí. AKCE: Doprava na Vaši adresu, při jakémkoliv množství 3. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Prkna a palubky perodrážka. Seznam prodejen Vyberte si prodejnu. Výběr prodejny může ovlivnit skladové zásoby vybraného z. Nabízíme dřevěná prkna , a to buď smrková nebo borovicová.


Máme let zkušeností, poradíme, přivezeme. Zjistěte si aktuální cenu prken. Na kvalitě přece záleží ELKOMPP s. OSB desek a dalších produktů.

Jsme velko- i maloobchod se dřevem a řezivem. Dřevěná stavební prkna se na stavbách nejčastěji používají na záklopy a podlahy. Standardně vyráběné rozměry jsou: Střešní:25mm. Naleznete u nás hranoly, trámy, fošny, prkna , latě s impregnací i latě bez impregnace. A to vše v mnoha délkách.


Dřevěná prkna se využívají také na konstrukce šalování pro vylévání betonu. Pro některé další stavební práce vám naopak doporučujeme stavební fošny, které rovněž prodáváme. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám stavební řezivo z vlastního lesa, pořezané na vlastním katru. Střešní latě, možno i celé vazby, altány, pergoly.


Prodávám stavební smrkové řezivo - neomítaná netříděná prkna mm - běžný metr od Kč, omítáná tříděná prkna - běžný metr od Kč, neomítané netříděné fošny mm - běžný metr od Kč, omítáné tříděné fošny - běžný metr od Kč. Další rozměry možné bez problémů s možností délky řezu až metrů. Stavíte dům, altán, střechu nebo třeba podlahu?


U nás najdete vše potřebné: KVH a BSH hranoly, prkna , fošny, latě, trámy a další materiál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...