pátek 1. června 2018

Noční brikety

Chcete-li snadno ušetřit za topení, tak pořiďte brikety na noc v období května až července, kdy se dají pořídit noční brikety levně - nejvýhodněji. Jde o nejdéle hořící brikety tzv. Doba hoření až hodin! Stromová kůra se vyznačuje dlouhou dobou žhnut. Proto jsou používány zejména k nočnímu topení.


S touto briketou snadno zapomenete na nepříjemná chladná rána.

Dřevěné brikety jako moderní a ekologické palivo používá v posledních letech stále více domácností. Noční brikety vás vydrží hřát až hodin. Prvotním důvodem vzrůstající obliby dřevěných briket je skutečnost, že moderní technologie garantují efektivní spalování, odpovídající přísným ekologickým normám a současně umožňuje vysoký uživatelský komfort. V naší nabídce naleznete nejen dřevěné brikety v akci, válcové brikety , bukové brikety , ale také brikety RUF, papírové brikety , noční brikety a levné brikety z tvrdého dřeva. Kvalitní ekopaliva, dřevěné brikety a pelety vyrábí a po celé ČR dodává BIOMAC.


Válcové brikety ze smrkového dřeva. Brikety s příměsí kůry s dobou hoření až hodin. Ty se namočí a za vysokého tlaku se formují do briket.


Ačkoli se jim říká brikety , najdeme je ve formě čtvercové, ale i ve tvaru klasického polínka.

Vysokým tlakem se z nich dostane pryč voda a vlhost se tak pohybuje kolem. Dřevěné noční brikety se vyrábějí z extrudovaného, tedy vysoce slisovaného a stlačeného dřeva. Dřevo však nikdy nedosáhne příliš dlouhé doby hoření, a proto nejsou vhodné pro noční topení bez přikládání. Obvykle vydrží zhruba až hodin.


Jedinou výhodou je menší množství popela. Na nepříjemná chladná rána zapomeňte, noční brikety NIGHT vás vydrží hřát až hodin. Vznikají druhotným zpracováním papírového materiálu, proto potěší všechny ekologické duše. Hutné papírové brikety české výroby oceníte všude, kde potřebujete udržet stálou teplotu po delší dobu.


Noční kůrové brikety Extralong doporučujeme kombinovat s dřevěnými briketami. Dle druhu briket je hmotnost palety 9kg, 1. K paletovým objednávkách je účtován poplatek 1Kč vč. Používáme palety těchto. Nejlepší noční brikety. Jednou jsem vyzkoušel a potom, co jsem zjistil, že na chatě nemusím v noci vstávat na přiložení, tak jiné brikety nekupuji.


Plné válcové brikety z čisté prané kůry. Ideální pro krby, krbová kamna, kachlová kamna či kotle na tuhá paliva. Jde vlastně o odpa který vzniká při řezání dříví - piliny.


Popis: Nejdéle hořící brikety , určené hlavně pro udržení konstatní pokojové teploty Váha: kg Určení:.

EXTRALONG - noční brikety kg. NOČNÍ KŮROVÉ BRIKETY ECO-PAL 8kg Kvalitní brikety vyrobené ze směsi kůry. Neobsahují žádné pojivo, čistě ekologický produkt.


Uvedené brikety se mi osvědčily, v krbových kamnech skutečně déle hoří než např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...