pátek 1. června 2018

Iq park liberec otevírací doba

Otevírací doba Kudy k nám Věková skupina - let Expozice. LISTOPAD Změna otevírací doby. QPARK je první zábavně-naučné centrum v ČR. Více jak 2interaktivních exponátů.


Zajímavosti, testy, rébusy, kvízy, hry, hlavolamy a objevování vědy formou hry.

Literární soutěž Nažhav pero nebo klávesnici a ukaž, co v tobě je! Soutěž pro žáky ZŠ a studenty SŠ. Ceník iQPARK - různé typy vstupenek. Ceny začínají od 1Kč. Děti do let mají vstup do iQPARKU zdarma.


Na své si přijdou malí i velcí návštěvníci. OTEVÍRACÍ DOBA V rámci preventivních opatření před šířením koronaviru má Techmania Science Center. IQLANDIA je středisko neformálního vzdělávání.

V Centru Babylon, kde IQ park najdete, jsme byli několikrát s dětmi, když byly ještě malé. Je zde pěkný aquapark, lunapark – zde jsme byli snad 3x a pak i íkvé park. Ten je pro děti větší, pro prcky je ideál zdejší Lunapark. Na rozdíl od jiným sesterských parků je skvělé, že tento funguje po.


Jedinečné místo pro trávení volného času. Jen u nás najdete spousty zábavných přírodních atrakcí, vynikající kávu a mnoho zábavných kulturních i sportovních akcí. Pořádají se u nás svatby, jezdí se k nám na školní výlety, firmy zde pořádají teambuildingy. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


Najděte si svoji prodejnu TESCO. V našem interaktivním rozhraní najdete u každé prodejny její adresu, umístění na mapě a otevírací dobu. Pojďte se podívat na unikátním a zábavným způsobem ztvárněnou historii Země z doby před miliony let- speciální efekty, prehistorických modelů statických i robotických a nově sezóna mláďat. Máte ji tam rozdělenou po konkrétních dnech.


Liberec : Soukenné nám. PROVOZOVATEL SPORT PARK CLINIC, s. IQ Restaurant Kde nás najdete. Vstupenky na akce lze zakoupit v areálu Sport Parku, v pokladně umístěné v objektu Rotundy při vstupu do arény.

Pokladna je otevřená každý všední den a vždy minimálně hodiny před každou akcí. POVĚŘENEC PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ. K vybavení aqacentra patří : vodní hra bazény a skluzavky, čtyři tobogány - Dráček, Anakonda, Galaxie a Tornádo (adrenalinový spacebowl), romantické jeskyně, relaxační zóny, divoká řeka, unikátní mořská akvária s mořskou faunou, whirlpooly v jeskyních, vodotrysky a gejzíry, vodní. Brusle si tu můžete zapůjčit v prodejně JB Sport, kterou najdete hned vedle vchodu do Svijanské haly. Klidné místo, kde si lze popřemýšlet, odpočinout, pohovořit si s přáteli nebo jen tak posedět.


Nabídka jídel a občerstvení, které velká většina z nás dobře zná, obyčejná kuchyně v parku ve městě. Vážení zákazníci, v souladu s nařízením Vlády České republiky ze dne 12. Vás informujeme o tom, že od pátku 13.


Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...