pátek 1. června 2018

Kompaktní desky fundermax ceník

Max interiér kompaktní desky rakouského výrobce fa. Formátování desek FUNDERMAX. Velkoformátové desky vám opracujeme na váš přesný rozměr včetně vrtání otvorů pro uchycení zavěšeného obkladu. Prodej kompaktní fasádní laminátové desky HPL značky FUNDERMAX MaxExterior.


Fundermax kompaktní desky exteriér tl. Jedná se o vysoce kvalitní materiál s dlouhou životností určený pro náhradu dřevěných fasá výplně balkónů a plotů.

Zajistíme Vám dodávku a opracování tohoto fasádního materiálu. Zpočátku se jednalo o interiérové kompaktní desky s minimální úpravou povrchu. FUNDERMAX desky jsou plošně lisované desky z přírodních vláken s dekorativními lamináty vyrobenými z melaminu nebo z tvrzených syntetických pryskyřic podle normy EN 4(označení HPL). Vyrábějí se v široké nabídce dekorů , v různých velikostech a tloušťkách, s rozdílným složením a úpravou povrchu a hran. Jsou kompaktní desky vyráběné podle normy EN438-jako nosné desky typu EDF (se zvýšenou požární odolností).


Lamináty a kompaktní desky. Ideální materiály s povrchem vysoce odolným proti poškrábání a nárazu. Kompaktní desky ve standard.

Exterior - HPL kompaktní desky (compact) pro venkovní použití. Možný je i individuální - Digitální tisk na kompaktech či na HPL, nehořlavost. V podstatě lze jakýkoli dekor objednat i ve formě kompaktní desky (compact). Jsou to vysoce kvalitní velkoformátové deskové materiály určené pro komplexní realizaci fasádních a balkónových systémů. Vyznačují se vysokou pevností, odolností proti oděru, působení vlhkosti a proti chemikáliím.


Specialita: nanopovrch NanoZero. Pro kuchyňské desky držíme skladem v tl. In order to provide you with the best service on this website, we use cookies to collect user behaviour. FORMULÁR PRE SPRACOVANIE PONUKY - DOSKY FUNDERMAX MÁM ZÁUJEM O SPRACOVANIE CENOVEJ PONUKY NA DODÁVKU A MONTÁŽ OBKLADU FUNDERMAX ! This feature is not available right now.


Please try again later. Dle použití je dělíme na interiérové a exteriérové. Dostupnost: objednávkové×.


KOMPAKTNÍ DESKY HPL Dekorativní vysokotlaký laminát pro nějrůznější vnitřní i. Venkovní kompaktní desky FUNDERMAX EXTERIOR nachází největší uplatnění při obkládání venkovních fasád. Desek se využívá jak při rekonstrukcích a sanacích stávajících budov, tak u novostaveb. Vážení obchodní přátelé, připravili jsme pro Vás cenově výhodný doprodej na níže uvedené materiály - HPL vysokotlaké lamináty, komponenty.


Desky prodlužují životnost.

Materiály jsou vhodné jako odolné pracovní desky pro nalepení na nosiče, dveře, dělící stěny, nábytek atd. Návrh a výroba nabytku na míru. Kuchyňské linky, obývací stěny, vestavěné skříně, dřevěné terasy a obklady, úložné prostory.


Odvětrávané fasády s obklady FUNDERMAX. Díky své kvalitě se využívají i pro výplně balkonů, venkovní nábytek, sluneční clony, přístřešky a jiné. Max Exterior se nepoužívají pouze jako fasádní desky pro odvětrané fasády. Vyhledat ☰ Další Vyberte si kategorii. VÝPRODEJ STAVEBNÍ A TRUHLÁŘSKÉ ŘEZIVO PALUBKY HOBLOVANÉ DŘEVO CETRIS PŘEKLIŽKY FASÁDNÍ DESKY KOMPAKTNÍ.


Z kompaktních desek vyrábíme převážně interiérový design, nábytkové díly příčky koupelnový a kuchyňský nábytek, nemocnice a zdravotní zařízení, laboratoře, maloobchodní a komerční aplikace, sanitární kabiny, bazénové skříňky, různé samonosné prvky ve stavebnictví a dopravě. Deskový materiál vhodný pro tyto aplikace: kompaktní desky (tl. mm, mm, mm) a kompozitní desky s HPL vysokotlakými lamináty (tl. mm - mm - maximální možná tloušťka). Možností je i použití kabinkového kování a LTD desek o tl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...