čtvrtek 31. května 2018

Starožitné dveře

Starožitné dveře

Starožitné dveře vytvářejí zvláštní náladu. Kancelářské prostory, nákupní centra a prakticky všechny prostory, ve kterých člověk tráví většinu času, jsou zdobeny moderním, hi-tech a podobně. Proto, překračování prahu vašeho domova, člověk chce relaxovat a cítit se dobře. P,dub, bezklíčková klika,zamykání na otočení. VOLAJÍ MI PUBERTACI A DĚTI A UŽ CIZÍ TLF NEBERU.


Starožitné dveře

Nutné je zde říci, že pořízení starožitností je značně nákladné, zvláště, jedná-li se o okna či dveře. Dále se cena odvíjí od zachovalosti nebo případné nutnosti renovace. Prodám tři starožitné skříně z masívu z doby cca 30-tých let, ručně malované dveře , zachovalé. V dolní části velký výsuvný šuplík, uvnitř skříní tyč na věšáky.


Ak máte doma v pivnici alebo na povale odložené staré dvere a neviete čo s nimi, určite ich nevyhadzujte! Skúste im dať druhú šancu. Dveře jsou naší specializací. Prodáváme a montujeme interiérové dveře a obložkové zárubně známých značek. Za montáž jsou zodpovědní naši nejlepší specialisté, kteří jsou zárukou 1 služby.


Navštivte nás v naší vzorkové prodejně, kde Vám rádi poradíme s výběrem interiérových dveří. Jak si umíte stárnout dveře sami? Popis: velmi staré kazetové dveře , stav viz foto. Staré vstupní dveře z jilmu.


STAROŽITNÉ DUBOVÉ BAROKNÍ masivní prohnuté dvéře asi z tabernáklu, asi vypalované vzory, zámek, původní zachovalost, 87X57CM, SÍLA DVEŘÍ JE DVA. Můžete si vyrobit staré dveře s vlastními rukama, využívajícími navržené možnosti. Mohu zaslat kurýrní službou nebo mohu osobně dovézt,ale to už je na dohodě, více info.


Starožitné dveře

Máme i další starý nábytek a jiné staré dveře. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Bezplatná inzercia, starozitne dvere predaj a inzercia. Kování pro posuvné dveře , kované mechanismy pro posuvné dveře , železné. Rustikální knopka, Historická úchytka, starožitná úchytka.


Starožitné dveře

Felicia bez koroze - primabazar. Novy obytný kontejner, domek, stavební buňka. Obytný kontejner - stavební buňka. Prodej obytného kontejneru, nove, se zárukou o rozměrech 6m x 30m x 2. Našu ponuku sme rozšírili o stavebné starožitné prvky ako sú okná,dvere, kúsky sú v pekných pôvodných stavoch bez poškodení,vhodné na ďalšie používanie. Inzerát 7) STAROŽITNÉ DVEŘE na inzertním serveru Bazák.


Secesní hodiny, měsíční regulátor sig: John. Rozměr: 187x50x22cm , hodiny mají vteřinové kyvadlo dlouhé 100cm, závaží,kyvadlo,ciferník je zdoben rytinou, ciferník má průměr cm. Skříň je zhotovena z měkkého dřeva, dýha ořech. Hodinový stroj byl odborně vyčištěn a je plně funkční.


Pojem baroko v překladu znamená perla nepravidelného tvaru a to hlavně z toho důvodu, že je synonymem pro až zarážející luxus a bohatství. Do té doby byl design tohoto typu znám pouze na povrchu nábytku a na stěnách obydlí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...