čtvrtek 31. května 2018

Asfaltová vlnitá krytina

Vlnité krytiny jsou vhodné pro hospodářské stavby, rekreační objekty i občanskou výstavbu, užitné vlastnosti, nízká cena, velká krycí plocha s malým prořezem odpadu. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. I v e-shopu platí naše garance nejvýhodnějších cen. Vyrábí se ve barevných provedeních.


Tieto vlákna sú nasýtené bitúmenom a tvarované tlakom pri vysokej teplote do tvaru vlnitých dosiek.

Kvalitní vlnitá střešní krytina GUTTA, až let záruka! Kupte si vlnité desky přímo u výrobce. Vlnitá krytina je vhodné pro zastřešení pergoly, bazénu nebo garáže.


Tato vlákna jsou sycena bitumenem a tvarovaná tlakem při vysoké teplotě do tvaru vlnitých desek. Pokiaľ sa rozhodnete pre dodávku domov, tak pri platbe kartou do 13. Onduline – asfaltová vlnitá krytina.


Menší rozměr desky Guttanit snižuje ztráty při překrytí a usnadňuje manipulaci.

Vlnitá asfaltová deska vyztužená celulózovými vlákny a tvrzená pryskyřicí. Ti, kteří si pod pojmem plechová krytina představí rezavějící vlnitý plech, budou možná překvapeni novými modely. Plechové střešní krytiny se. Stejně tak je vhodná také pro pokrývání střech obytných a průmyslových budov a obkládání stěn.


Mezi střešní krytiny Gutta patří. Střešní krytina má za úkol chránit vnitřní prostředí stavby před nepřízní počasí. Rovnako tak je vhodná aj pre pokrývanie striech obytných a priemyselných budov a obkladanie stien.


Vlnité střešní krytiny vynikají velkou krycí plochou, takže práce s nimi je velmi rychlá, což šetří nejen čas. Mimoriadne kvalitná strešná a obkladová vlnitá krytina z organických vlákien. Krytina (3) Koncový kus (2) Dráhy (1) Zobraziť viac Zobraziť menej. Mimořádně kvalitní střešní a obkladová vlnitá krytina z organických vláken. Do mm (53) Do mm (17) Od mm (12) Do mm (5) Zobraziť viac Zobraziť menej.


Vhodná pre použitie ako strešná krytina na rôzne typy konštrukcií. Ideálna pre všetky typy použitia. Asfaltová vlnitá doska Guttanit Kčervená 2x cdoručenie domov alebo na predajňu.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie.

Natavovacia asfaltová krytina modifikovaná SBS kaučukom sa osvedčila aj pri rekonštrukciách starších striech, pretože si ju môžete dať nataviť na pôvodnú strešnú krytinu. Ak ide o menšiu strechu – napríklad šikmú strechu záhradného domčeka, altánka, prístrešku, kôlne či malej garáže – existujú ľahké strešné krytiny, ktorých montáž zvládnete aj sami. Guttanit je bitumenová vlnitá střešní krytina vhodná pro zastřešení menších staveb. Bitumenovou střešní krytinu Guttanit nabízíme v několika barevných provedeních.


Asfaltový šindeľ je skládaná krytina s nízkou hmotnosťou. Nahlásiť ďalší obrázokNahláste urážlivý obrázok. Asfaltové šindle je možné použiť pre konštrukcie so sklonom už od. Modifikovaná asfaltová hmota štruktúry asfalt-SBS-minerálne plnidlo a celková hrúbka Icopal 3D krytiny nad mm účinne tlmia bubnovanie.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...