středa 25. října 2017

Predam tvrde palivove drevo

Dom a záhrada - Tvrde drevo bazár. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Doprava okres Skalica ZDARMA!

Výroba a predaj teplovzdušných kachlí na drevo a predaj ich príslušenstva, výmenníky na vodu. Výroba zábradlí, plotov, oceľových brán, prístreškov. Vŕtanie materiálov do priemeru mm. Zváranie kovov a zámočnícka výroba. Jsme český výrobci těchto.


Cena za suché je 44e sypaný meter. Treba si zaobstarať veľký priestor na zloženie dreva, dobrú motorovú pílu (najlepšia je STIHL), kálačku, sekery (najlepšie Fiskars) a veľkú chuť do práce. Vysoka kvalita, big bag vreciach 1x1x1m sypané eur.

Krbové kachle Galant sekcia Kúrenie, palivá - 18. Vyrobime dlzky podla vasich predstav Vozime od 2prms do prms Vozime nonstop. Výhrevnosť tvrdého dreva sa však vzhľadom na objem výrazne líši. Rôzne druhy stromov majú rozdielnu objemovú hustotu dreva.


Niektoré dreviny napríklad Dub, majú dokonca v čerstvom stave vyššiu objemovú. Prosim kontaktovat SMS. Naším palivovým drevom zásobujeme prevažne okres Púchov a blízke okolie. Zabezpečujeme aj dovoz palivového dreva na vami určené miesto.


Naše drevo dodávame pre široké spektrum zákazníkov, od rodinných domov a chatárov až. Ponúkame viacero druhov štiepaného palivového dreva. Po dohode narezem na pozadovane klatiky.


Prodám palivove smrkové dřevo za kubik 800kc možnost i dovizu. Prodám okrasnou Štěpku vhodná místo mulčovací kůry Štěpka je Ště. Ziadna haluzovina, hniloba.


Tvrdé dřevo (buk, dub, habr, aj.) má vysokou výhřevnost a delší dobu hoření, je vhodné zejména do krbů a kamen v interiérech domů. Palivové drevo predávame nasypané v kontajnery nákladného auta, ktorým zároveň prepravujeme drevo k našim zákazníkom.

Celková kapacita kontajnera je priestorových metrov sypaných (prms), rozdelená na tri metrové boxy, preto najmenšia jednorázová dodávka je prms a najväčšia je prms. Online inzercia a inzeráty zadarmo. Už nehľadajte palivove drevo tvrde cele dlzky, inzercia. U nás si možete pridať inzerát zdarma. Obilie na kúrenie sekcia Kúrenie, palivá - 20.


Pozemok má šírku cca metrov (minimálne metrov) a dĺžku približne 2metrov a celkovú výmeru 2. Predám obilie na kúrenie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...