středa 25. října 2017

Bungalov 4 kk do l

Bungalov B1– Vmá půdorys ve tvaru L. Okna a stínicí technika se spojují do jedné flexibilní, na míru šité a efektivně. Velice žádaný bungalov do L jménem Berta 2. Většinou se jedná o bungalov s menší obytnou plochou a cenou do milionu korun. Výstavba typových rodinných domů – zděné bungalovy , domy na klíč,.

Užitná plocha: 8m 2. Projekty bungalovů - další informace. Nabízíme projekty bungalovů – přízemních domů plných pohodlí. Najdete zde bungalovy tvarů do L , obdélníky, kryté terasy a trendy bungalovy s plochou střechou, ostatně tu vám můžeme navrhnout téměř ke každému přízemnímu domu.


Svým uspořádáním poskytuje komfortní bydlení pro nebo člennou rodinu. Jeho půdorys přímo vybízí k umístění venkovního sezení do vnitřního rohu. Ceny obsahují tepelné čerpadlo a jsou včetně DPH a bez základové desky.

Garance nejnižších cen při stejné zastavěné ploše a použitého materiálu. Ceny domů již zahrnují opatření podle vyhlášky č. Pokud i vy chcete promluvit do pořadí těchto projektů, stačí použít lajkovací tlačítko. Tím dáte danému bungalovu na klíč svůj hlas. Dům lze osadit na rovinatý, případně mírně svažitý terén.


Podívejte se na bungalov Merkur od firmy ATRIUM. Jedná se o dům menší velikostní kategorie do 100m užitné plochy, půdorysně tvaru písmene L. V domě nalezne pohodlí 3- členná rodina. Eko Dom Dom mesiaca Novinka Zľavnen ý. Ak sa vám zapáčil niektorý z týchto prízemných domov – stačí nás kontaktovať a my s. Dětské pokoje a ložnice tvoří oddělenou část domu. V zádveří domu je prostorná technická místnost s oddělenou toaletou. Pozemek o velikosti 7m2.


Možnost výběru jiného typového domu dle našeh. Ovšem i mladé rodiny mají mnoho důvodů, proč si vybrat právě bungalov.

Rodinný dům o velikosti 3- pokoje plus kuchyň nebo kuchyňský kout je ideálním řešením pro rodinu, která ocení i praktické propojení se zahradou. Neomezuje vás v něm žádné schodiště, což oceníte hlavně v pokročilejším věku. Navíc plochu, kterou schodiště v domě zabírá, můžete využít pro bydlení. Zahradní terasu nebo vstup do zahrady můžete mít v rovině s podlahou interiéru.


Jsme tradiční česká firma, stavějící nizkoenergetické dřevostavby. Na naše stavby dodáváme nejen kvalitní české produkty, ale využíváme i léty prověřené nejlepší materiály, se kterými se staví po celé Evropě. Pokud Vás nějaký projekt zaujme, ale chtěli byste ho upravit, neváhejte nás kontaktovat. LINK - izbový bungalov , 126m ú. Link je výnimočný svojim natočením všetkých obytných miestností smerom do pokojnej záhradnej časti.


Zároveň je obývačka presvetlená z dvoch, prípadne troch strán, čo robí dom Link vhodný takmer pre všetky typy pozemkov a natočení na svetové strany.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...