středa 25. října 2017

Luxusní kožené postele

Celkový koncept výroby čalouněných postelí BETLER je zaměřený na funkčnost, design, kvalitu a výrobu pro náročného zákazníka, proto výrábíme i luxusní kožené manželské postele z pravé hovězí kůže vysoké kvality. Kostru kožené postele tvoří robustní masivní rám a kvalitní čalounění z italské kůže. Zvolit si tak můžete jak odstín kůže, tak i odstín dřeva.


Proto jsou naše designové a luxusní postele do ložnice ty pravé pro Vás. Na posteli se šetřit nevyplatí!

Ať už hledáte vysoké manželské postele , kožené postele , nebo třeba luxusní postele z masivu, na FAVI. Zaměřte se na některý z nových kousků, nebo rovnou přestavte celou svou ložnici. Pomůžou vám v tom takové kvalitní prvky, jako jsou luxusní kožené postele , noční a odkládací stolek nebo vysoce kvalitní matrace. Tento materiál přitom rozhodně není pouze náhražkou pravé kůže, ale prakticky se jí vyrovná.


Navíc je mnohem ekologičtější. Materiál si můžete vybrat podle svého gusta a to: pravá hovězí kůže, eko kůže, koženka. Kožené postele jsou v nabídce včetně kvalitního lamelového roštu.


Speciální pozornost je zaměřena na čelo postele a boxspring (postelovou základnu), které dotváří design ložnice.

Zákazník si může vybrat z více než různých typů postelových čel v 2barevných provedeních. Kromě klasických potahových materiálů (textil a koženka) i kožené postele potažené přírodní kůží viz. Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo. Nejprodávanější postele.


Výjimečnost, která se přenese i do vaší ložnice a navodí pozitivní atmosféru. Všechny luxusní postele se vyznačují moderním nadčasovým designem, kvalitním řemeslným zpracováním a vysokou kvalitou použitých materiálů. Dvoulůžka jsou vyrobena z masivu buku a borovice. V nabídce také najdete čalouněné luxusní postele.


Samozřejmostí je výběr rozměrů všech lůžek. Volit můžete z rozměrů 2x 14 2x 1a 2x 1cm. Tato multifunkční komfortní sedací souprava Vám poskytne nejen vysoký komfort a příjemný relax díky elektricky polohovatelným sedákům, ale také plnohodnotného spaní. Další funkcí je možnost volby bodového světla pro čtení či zabudování. Specializujeme se především na prodej kožených sedacích souprav.


Moderní luxusní postele mají mnoho podob. Obvykle se vyrábí z masivního dřeva a jsou doplněny honosným čalouněním.

Masivní luxusní postele. Ložnice Postele Odebrat filtry. Výrobca sa špecializuje na vysoké postele , polohovacie postele , čalúnené postele a matrace. Kráľovská kvalita, využitie tých najlepších prírodných materiálov a viac než 1ročná tradicia poctivej remeselnej výroby.


To všetko Vám zabezpečí kvalitný spánok na celý život. Každé ráno budete vstávať zo svojej luxusnej postele odpočinutý a svieži do nového dňa. Objevte tajemství postelí Hästens.


Luxusní produkty masiv Odebrat vše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...