pátek 28. července 2017

Protiplísňový nátěr zdiva

Košík (0) Domů MAXITHERM Maxitherm Maxitherm-Silikon Dokumentace Sanace plísní VYUŽITÍ Antikondenzační nátěr Termoizolační nátěr Maxitherm Využi. MYKOL S protiplísňový nátěr kg Slouží k sanaci i preventivní ochraně zdiva , omítek, kamene, betonu a jiných stavebních materiálů při napadení plísněmi,. Maxitherm Silikon je termoizolační, antikondenzační a protiplísňový nátěr zdí v interiérech i na fasády.


Plísně jsou sice součástí naší přírody, ale na druhé straně mohou způsobovat vážné škody na zdraví osob a zejména dětí. Protiplísňový nátěr zdiva Jak nanést protiplísňový nátěr JakTak. Antikondenzační (a tím protiplísňový ) termoizolační nátěr Maxitherm pomůže vyřešit vaše problémy s vlhkostí v bytě a tvorbou plísní na zdivu. Jeho antikondenzační účinek odstraňuje srážení vlhkosti na zdivu a zabraňuje tedy i vzniku plísní na zdech. Navíc má termoizolační efekt – omezuje unikání tepla z vašeho domu či bytu, zajišťuje tepelnou pohodu.


Přišla nám poptávka a zároveň dotaz, zda-li jsme schopni realizovat protiplísňový nátěr v pekárně. Domluvili jsme si se zákazníkem osobní schůzku, podívali jsme se na práci, zaměřili a udělali jsme cenovou nabídku. Sněhobílý malířský nátěr do interiéru s obsahem biocidů.


Velmi dobře zakrývá skvrny, je paropropustný, za sucha otěruvzdorný. Lze jej tónovat běžnými tónovacími malířskými barvami. ETERNAL antibakteriální tvoří omyvatelný nátěr odolný povětrnostním vlivům. Prakticky nemění vzhled podkladu a nezhoršuje difuzi vodní páry ošetřeným povrchem. O použití jednotlivých typů REMALU ve většině již vypovídá sám název a tak i orientace v řadě výrobků REMAL je velmi snadná i pro laika.


Výrobky REMAL se vyznačují vysokou prodyšností pro vodní páry, jsou snadno obarvitelné a jsou vhodné i pro sanační omítky. Všude tam, kde je nutná z provozně-hygienických a optických důvodů ochrana proti napadeni houbou a plísní nabízí Program EUROPAL vhodné řešení. Kvalitní protiplísňový nátěr vám pomůže vyvarovat se nebezpečných plísní a nevzhledných skvrn na zdech ve vlhkých a hůře větratelných místnostech. Otěruvzdorný vnitřní nátěr chránící stěny před. Detastop je protiplísňový , antibakteriální a. Odvěký zápas člověka s plísněmi a bakteriemi je nikdy nekončící proces, dosud bylo neustále nutné vyvíjet.


Ahoj všem, jdu si pro radu, jestli někdo nemáte zkušenosti - pozitivní či negativní - s protiplísňovými nátěry a příp. Nemyslím tím nějaký ten prášek, co se přisype do klasické barvy, ale přímo nátěr , který by měl zabraňovat kondenzaci vody. Majitelka domu navrhuje protiplísňový nátěr. Nejsme si jistí, jestli je takové opatření při uvedených potížích takové, aby efektivně pomohlo. Můžeme vás požádat o váš názor a doporučení k efektivnímu postupu, který nás plísně zbaví?


Existují barvy s fungicidním účinkem kterou si to vymalujte, případně ještě před malbou nějaký protiplísňový nátěr. Ale je špatné odstraňovat následek. Musíte zlikvidovat příčinu.


Tou je vysoká vlhkost ve spojení se špatnou izolační vlastností nezatepleného zdiva. Konstrukční vady (tepelné mosty) ve stavební konstrukci způsobující promrzání zdiva , kondenzaci vlhkosti a tvorbu plísní. Jedná se především o rohy místností, místa s ocelovými nebo ŽB nadokenními překlady, ŽB věnce, okenní či dveřní ostění, apod. Vápenný nátěr na bázi vyzrálého vodou hašeného vápna, jemně mletého kusového vápna bez chemických přísad a neobsahujícího síru.


Nátěr naneste ve - vrstvách. Povrchy vápenných barevných nátěrů ztvrdnou v důsledku přeměny hydroxidu vápenatého s kyselinou uhličitou ze vzduchu na vodou nerozpustný uhličitan vápenatý. Na čerstvých omítkových plochách dosahuje vápenný nátěr zvlášť. Revoluční protiplísňový nátěr. Plíseň na fasádě je nepříjemným překvapením, ale i tento problém má účinné řešení.


Je jím unikátní silikonová barva ACTIN THERMO SAN. Její součástí jsou speciální mikrokuličky, pravidelně rozmístěné ve směsi kvalitních silikonových pryskyřic a ostatních vybraných složek.

Protiplísňový nátěr zdiva

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...