středa 26. července 2017

Knihy dobrovský kariéra

Nacházíte se zde: Dom ů Kariéra. Administrativní pracovník e-shop (junior) - PRAHA. Staňte se členy naší (D)obrovské rodiny! Milujete knihy , hledáte skvělý kolektiv a jedinečnou. Starší články Budeme vám posílat jen samé dobré zprávy!


Tipy na knížky, akce a výhodné nabídky. Milujeme knihy a chceme nabízet skvělou službu milionům zákazníků – to se nám daří díky naším skvělým knihkupcům, kteří jim jdou příkladem. Hledáme všestrannou osobnost, která bude dokonale. Mrkněte na volné pracovní pozice. Exkluzivní akce, slevy, body za každý nákup.


Kam nejblíže zaběhnout pro první knižní pomoc? Společnost KNIHY DOBROVSKÝ provozuje síť knihkupectví po celé České republice, a to za účelem poskytnutí dobré rady při výběru knih, nákupu papírenského zboží, či společenských her. V knihkupectví KNIHY DOBROVSKÝ máme opět otevřeno a vítáme vás skvělou akcí! Knihkupci pro vás vybrali spoustu bestsellerů, které zlevnili na Kč.


Je nerozlučně spjata se jménem Stephen King, ale vydává i historii, příručky osobního růstu, ezoterické knihy , obrazové publikace a nově též kvalitní beletrii. Kupoval jsem knihy , v podstatě jsem zaplatil jen 3“ — Tomáš, Před roky. Najdete ho v přízemí naproti New Yorkeru a Datartu a je samozřejmě.


Prodejna KNIHY DOBROVSKÝ Galerie Šantovka přináší zákazníkům bohatou nabídku knižních titulů. Možná hledá právě vás na pozici prodejního personálu, brigádníka, pracovníka na zkrácený úvazek nebo vedoucího prodejny či pobočky. Knihy Dobrovský , Praha a na dalších místech Sleva platí v prodejnách,. Nakupte v našem knižním e-shopu kdykoliv a kdekoliv. Svou objednávku si můžete vyzvednout v jedné z našich kamenných prodejen nebo vám ji pošleme.


Máme skoro všechno a hned. Největší mostecké knihkupectví jsme pro vás několik měsíců s láskou renovovali a upravovali. Nyní je ještě větší (jeho rozloha dosáhla téměř 2m²). Náš tip – v létě si můžete koupit dobrou knihu, lahodnou kávu a vyrazit si číst do blízkého Parku Šibeník.


Na naší prodejně KNIHY DOBROVSKÝ , která se nachází v brněnské Galerii Vaňkovka, najdete široký výběr nejen knižního, ale i neknižního sortimentu. Vybrat si zde můžete z rozsáhlé nabídky beletrie, detektivek, ženských románů, historie, esoteriky a také naučné literatury. Najdete u nás rovněž celou řadu učebnic a také bohatý výběr cizojazyčné literatury.


Kontakty O nás Kariéra Otevírací doba Pronájmy Press. Zpět na seznam KNIHY DOBROVSKÝ. Dárková karta Zobrazit na mapě. Knihkupectví poskytuje kvalitní služby ve formě besed nebo autogramiád. Během roku pořádají desítky akcí pro všechny, kteří mají slabost pro dobré příběhy.


Do prodejny rády chodí i maminky s dětmi, které oceňují obrovský výběr neknižního sortimentu, nejrůznějších omalovánek, leporel a dětské literatury pro kluky i holky. V prodejně KNIHY DOBROVSKÝ zakoupíte českou i světovou beletrii. Na své si přijdou příznivci komiksů, sci-fi, fantasy, historických či válečných románů.


V dětské sekci vás rádi přivítáme s vašimi nejmenšími. Nabízíme široký výběr manažerské literatury. Akce Právě probíhající akce. Jen v naší prodejně, přízemí obchodního centra Olomouc CITY, můžete každý týden nakupovat vybraných (každý týden jiných) knižních hitů pro čtenáře od těch nejmenších po ty nejzkušenější se slevou ! Máte rádi knížky a knihkupectví je pro Vás ráj na zemi?


Chcete chodit do práce, kde je dobrý tým lidí?

Knihy dobrovský kariéra
Knihy dobrovský kariéra

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...