pátek 21. července 2017

Elastodek special dekor

Stavebniny DEK provádí pravidelné kontroly jakosti výrobku dle příslušných norem. Veškeré informace včetně kompletního technického poradenství Vám poskytnou vyškolení pracovníci ATELIERU DEK – specializovaného střediska Stavebnin DEK. Elastodek special dekor je určený do hydroizolací střech ze dvou asfaltových pásů jako vrchní pás.


ELASTODEK special dekor. Elastodek special dekor je vrchní modifikovaný asfaltový pás, používá se ve skladbách vícevrstvých vodotěsných izolací střech. Dále se používá ve skladbách střech se zatěžovacími vrstvami. Na horním povrchu je pás opatřen břidličným ochranným posypem. Nosná vložka je polyesterová rohož.


Na spodním povrchu je opatřen separační PE fólií. Elastodek Special Dekor je špičkový SBS modifikovaný asfaltový pás. Minimální odběr je celé balení (role) = m² ( cena za m²). Pás je určený do hydroizolací střech ze dvou asfaltových pásů jako vrchní pás.


Běžná cena 9Kč, Ušetříte 2Kč ( ). Způsob použití teplota zpracování ≥ -5°C. SKLODEK special dekor, Letöltés. Modifikovaný elastomery (SBS syntetickým kaučukem), oboustranný.


Typ S natavitelný plamenem hořáku, (vyjímečně lepený). Nabízíme Vám kvalitní Elastodek special dekor za výhodnou cenu s dopravou po celé ČR. U nás nakoupíte Elastodek special dekor z pohodlí Vašeho domova. Pozdĺžne vystuženie výrazne zlepšuje rozmerovú stabilitu pásu. Na hornom povrchu má pás bridlicový ochranný posyp.


Horní povrch opatřen ochranným břidličným posypem. Elastodek Special Dekor je jeden z nejprodávanějších a nejkvalitnějších asfaltových pásů vyrobený z SBS modifikovaného asfaltu. Používá se jako vrchní (konečná) vrstva hydroizolací střech. Pás ve variantě MINERAL nelze vystavit dlouhodobému působení UV záření.


Ve všeobecných podmínkách jsou uvedeny další závazné údaje – doba záruky, podmínky pro skladování a dopravu, určení podmínek pro zpracování pásů, bezpečnostní podmínky pokládky, nakládání s obaly, ekologické náležitosti,. Hydroizolační pás z SBS modifikovaného. Jedním z nich je také horní. Asfaltové lepenky – elastek special dekor cerveny , poptávky – koupím, inzerce.


Podélné vyztužení výrazně zlepšuje rozměrovou stabilitu pásu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


MOŽNOSTI POUŽITÍ Pás Elastodek Special Dekor se používá jako vrchní (konečná) vrstva hydroizolací plochých střech a je možné ho použít také jako jednovrstvou hydroizolaci pro střechy se sklonem vyš. Kvalita asfaltové hmoty i nosné vložky umožňuje použití pásu i v. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Tento typ materiálu úspěšně používali již staří Řekové a to především pro jeho technické a dekorativní vlastnosti. Na Hornom povrchu má pás bridlicový ochranný posyp. S případnými dotazy nás neváhejte kontaktovat.


Varianty produktu: Elastodek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...