úterý 25. července 2017

Cihly za odvoz ostrava

Inzerát cihly za odvoz v okrese Ostrava -město, cena zadarmo, od JIndraKral na Sbazar. Nabízím za odvoz šamotove cihly Dnes jsem schopen zajistit i nalozeni bagrem. Volejte : zasypani vjezdu základy domu. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů cihly za odvoz.


Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Mám je dlouho složené na zahradě, množství odhadem cca 8. Celou dobu zakryté, nikdy nezmokly. Odvoz vlastní – Pomezí u Poličky.


Případně po dohodě je možné v okolí Poličky odvoz zajistit.

Jedná se o cihly Profi P1 celkem ks. Daruji za odvoz cihly ze zbořené pece. Nějaké relativně dobré, pak samozřejmě různé. Kdo daruje, nebo levněji koupím. Za odvoz daruji stare cihly.


Předání na trase Opava - Ostrava - Olomouc - Svitavy - Litomyšl - Rychnov nad Kněžnou. Dřevo na topení za odvoz. Nejsou očištěné a je třeba si je přebrat. Drevena garnyz 160cm, kolejnice, zabky, zaclona.


Garnyz sirka 160cm Zaclona delka 175cm Zaclona sirka cca 360cm K vyzvednuti Ostrava -Zabreh. Jedna ale stála venku, tak podle toho vypadá. Druhá není ve 1 stavu, má zlomené jedno prkno a chybí jedna patka. Dobrý den, daruje, nebo levně prodá staré zaclony a povleceni. Posunout inzerát Přida.


Nabízím zbylé cihly ze stavby R ceny cca aktuální PC ve stavebninách.

Očištěné na paletách po 3ks. Porotherm T Profi: 48. Naložím zdarma destou, možnost pomoci zajistit opravu. K odběru je momentálně palet, další přibývají.


Prodám cihly rozměru 28x10x7cm. Rozebrání a odvoz nezajišťuji. Upřednostňuji zájemce, který odveze vše včetně sutě. Projděte si inzeráty cihly odvoz na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Neurgentní linka městské policie. Nabídky,prosím jen SMS nebo tel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...