čtvrtek 27. dubna 2017

Aez kola

ALU KOLA AEZ , DOTZ, ENZO, DEZENT. Všechna kola od nás jsou nová, homologována, schválená pro provoz a mají kod KBA. Nebudete mít problém u pojišťovny, policie a ani vás nevyhodí z STK. Subscribe to our AEZ newsletter now and receive news, current events and competitions directly to your mailbox. You can easily unsubscribe from our newsletter any time.


Aez kola

Alu kola AEZ - Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. CAR SPECIFIC WHEELS Vyvinuto speciálně pro vaše vozidlo.


Car Specific Wheels: Jsou kola speciálně uzpůsobená pro vybrané vozidlo. Při montáži těchto kol se nemusí použít středící kroužky. Ve většině případů je mož.


Aez kola

Katalog AEZ : AEZ AirBlade. Sleva na oblíbená alu kola značky AEZ. Více než litých kol skladem. Jak budou vypadat liťáky na Vašem autě ? Vyberte si v konfigurátoru litá kola přesně podle značky, typu a motorizace Vašeho vozu. Litá kola AEZ , DEZENT, DOTZ, ENZO.


AEZ produkuje litá kola s velkým důrazem na kvalitu, design a neustálý vývoj. Pokud si vyberete nové elektrony , můžete také navštívit sekci zimní nebo letní pneu a připravit tak Vaše vozidlo na zimní nebo letní sezonu již nyní. Na našich stránkách se dozvíte vše o litých kolech a najdete tu i KONFIGURÁTOR LITÝCH KOL, který Vám usnadní výběr. Elektrony, alu kola , alu disky. Stačí zadat jen značku, typ a motorizaci Vašeho vozu a vše ostatní už Vám náš konfigurátor vybere sám.


Nabízíme aktuální modely alu kol AEZ za nejlepší ceny na trhu. AEZ RAISE hg 5x5x1ET5 Alu kola AEZ patří do skupiny ALCAR, kde tvoří premiovou nabídku. AEZ vytváří každé alu kolo s naprostou pečlivostí a nabízí úžasný. This design is available as a complete package with wheels in different dimensions (width and offset) for the front and rear axles recommended for your vehicle. Německá společnost AEZ je známá svými kvalitními litými koly a progresivními technologiemi.


AEZ také vyrábí unikátní série kol pro vozy BMW, Audi či Mercedes. V portfoliu společnosti naleznete kola pro osobní vozy, SUV či offroad vyrobené z hliníkové slitiny či z ocele. Chci si vybrat alu kola značky AEZ.


Aez kola

AEZ patřící do holdingu Alcar se řadí mezi nejvýznamnější německé výrobce hliníkových kol. Veškerá kola mají potřebné homologace a zkoušky TÜV. AEZ – lahůdková kola z Alcaru.


AEZ jsou špičková německá litá kola nejvyšší kvality. Stále více motoristů si pořizuje litá kola z nabídky největšího prodejce litých kol pro osobní a lehké užitkové vozy. Středová krytka pro litá kola AEZ vypouklá, plastová, černá, délka uchycení.


Doporučujeme kupovat pouze od výrobce od kterého máte alu kola. Každý výrobce má většinou jiný průměr krytky a délku pacek. AEZ , tak doporučujeme kupovat pouze AEZ krytky a loga.


Vlastníte alu kola a nemáte typový list ? Jste na správné adrese. My Vám vystavíme typový list ! Pro zápis alternativního - jiného rozměru alu kol, nebo pneumatik potřebujete typový list. Na základě typového listu Vám bude dopsán další rozměr alu kol, pneumatik do velkého technického průkazu.


Aez kola

Dle platných zákonů, musejí být všechny rozměry alu kol a pneumatik.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...