pátek 24. února 2017

Řepánkovy slavnosti

Užíváme cookies, abychom vám zaji. Srdečně vás zveme na 13. Slavnosti , které se konají 28. Vlaky budou taženy parní lokomotivou. V sobotu zahraje kapela TRAMPOTY do 15:hodin.


Vláčkem na Řepánkovy slavnosti. Spustit prezentaci Nahlásit album. Pokračujte v prohlížení. Jestli se vám album líbí. Letos to bude již dvanáctý ročník oslav.


Všechny vlakové soupravy budou taženy parní lokomotivou. Zpestřením jízdy bude připravené překvapení. Jezdíme: od 9:do 16.


Výletní vláčky tažené parní lokomotivou, vytápěné vagóny ! Občerstvení, teplé nápoje, perníčky a čerstvé řep. Kolín Sendražice - Výrovna a. Předposlední zářijový den jsme se s našimi klienty z chráněného bydlení č. Podnikli jsme jízdu výletním vláčkem taženým parní lokomotivou. Trať vedla malebnou polabskou krajinou. Během cesty jsme zažili velké dobrodružství v podobě přepadení vlaku.


Jako občerstvení nebudou chybět ani čerstvé řepánky. Těšit se můžete na přepadávání vlaků kovboji na koních po celý víkend do 14:hodin! Chcete se svými dětmi vyrazit na zajímavou akci z oblasti sportu, vzdělávání, kultury či zábavy?


Webová stránka Kam s dětmi nabízí přehledný seznam rozmanitých aktivit pro mladší i starší děti, ze kterých je možné vybírat podle mnoha parametrů. Akce - Řepánkovy slavnosti - 28. Organizátoři sice pak za lokomotivu ochotně zapřáhnou vše co mají k dispozici, aby uspokojili zájemce, ale kdo na konečné stanici vystoupí s úmyslem pokochání se krajinou (rovina s kukuřičnými lány a naštvanými chataři) a počítá s návratem příštím vlakem, nemusí se také do soupravy dostat. Mimo tradičních čerstvých řepánků se návštěvníci mohou mj.


Svézt se po trati, která dřív sloužila k přepravě řepy a ještě se dobře najíst. Trampoty a nedělní doprovodný program pro děti, který. Malování na obličej, prodej suvenýrů a další.


Ve stanici Býchory se budete moci svézt v. Výlety do okolních obcí Opolany, Oškobrh a okolí Opolany jsou obec ležící v okrese Nymburk. Je zde základní vyžití: pohostinství, potraviny, dětské hřiště, fotbalové hřiště, diskotéka aj. Okolní lesy propojují spolu sousední vesnice. Václav Nedbal 6Fotogalerie : Otvírání Mateřské školy 29. Odběr novinek e-mailem.


Máte zájem dostávat nejnovější zprávy přímo do vaší e-mailové schránky? Provoz bude zajišťován parní lokomotivou BS - Kačkou. Možno očekávat přepadení vlaků kovboji, kteří zajistí po oba dny do 15. V neděli saxofonistka Kateřina. K občertsvení kromě jiného budou zajištěny čerstvé řepánky a perníčky.


Zrušená vlečka do cukrovaru Ovčáry - jen pro skutečné šoutouše :-) (dále se v blízkém okolí nachází: přeložka u Týnce (přímo u Motelu - ještě nemám prozkoumáno), Čáslav - Močovice, Odb. Víkendy v září i říjnu obsluhuje dieselová lokomotiva kromě soboty a neděle 22. Silvestrovských a Novoročních jízd uložila k zimnímu spánku. Jízdy na objednávku (Po-Ne) Oslavy rodinné, firemní a jiné Ob čerstve.


Trasa: Plzeň – Domažlice – okolí Domažlic – Plzeň. Borůvková sobota na Zubačce. Vozidla: motorová ozubnicová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...