pátek 24. února 2017

Novy opel astra cenik

Pro získání specifikací výrobků platných ve Vaší zemi se obraťte na svého prodejce Opel. Objavte nový Opel Astra Sports Tourer a všetky jeho detaily. Stiahnite si brožúru alebo získajte cenník.


Nový Opel Astra prináša novú techniku, výbavy a bohatší zoznam príplatkových prvkov. Základným motorom je opäť atmosférický benzínový štvorvalec s objemom litra. Nová Astra prichádza na slovenský trh s tromi benzínovými motormi ( Turbo a Turbo) a jedným naftovým štvorvalcom 1.

CDTI naladeným na niekoľko výkonových stupňov. Novou Astru také pořídite se silnějšími motory než dosud. Opel zveřejnil český ceník nové generace kompaktního hatchbacku Astra. Ceny začínají na částce 319. Turbo (kW), jehož ceny startují na 349.


Ak máte záujem o presné informácie o vybavení našich vozidiel, obráťte sa na miestneho partnera značky Opel. Uvedené údaje o spotrebe paliva a emisiách CO sú v súlade s homologizáciou podľa skúšobného postupu pre ľahké vozidlá (WLTP), na základe ktorého sú od 1. Preskúmajte nový Opel Astra Hatchback. Kompaktný automobil s pútavým dizajnom, prvotriednymi inováciami a špičkou nemeckého inžinierstva.

Autá, dodávky a úžitkové vozidlá. Naša ponuka: Insignia, Astra , Corsa a oveľa viac. Prečítajte si novinky o spoločnosti Opel. Cenik in tehnične specifikacije. Za to stran je izbrana nastavitev piškotkov dovoli vse piškotke.


Tako vam lahko zagotovi najboljšo izkušnjo med obiskom naše strani. Osobní a užitkové vozy. Objevte naši nabídku: Insignia, Astra , Corsa a další.


Nejnovější informace o značce Opel. Odkrijte vse podrobnosti o novi petvratni Opel Astri. Prenesite katalog ali si zagotovite cenik. Astra Hatchback a všestranný Sports Tourer vynikajú nemeckým inžinierstvom, emocionálnym dizajnom a športovou náturou – to všetko podčiarkuje nová 3D predná maska a sada Lesklá čierna.


Predstavujeme vám Opel Astra , automobil, ktorý je už viac ako desať rokov jedným z najobľúbenejších na trhu. Môže za to predovšetkým dojem, ktorý po krátkej jazde nadobudnete aj vy – auto je príjemné po každej stránke. Jeho dizajn je progresívny a odráža modernú dobu. DPH, část kupní ceny hrazená kliente129.


Kč (3 z poř. ceny), výše úvěru 260. Kč, pevná úroková sazba: , RPSN: 1, 12.

Odoslaním svojich osobných údajov potvrdzujem, že tento súhlas udeľujem dobrovoľne, bol som riadne oboznámený, že tento súhlas môžem kedykoľvek odvolať viac. Nové a predvádzacie autá Opel Astra v ponuke na NovéAutá. Vyberte si z ponuky áut Opel Astra. Nájdite si vysnívané auto.


Chcete si koupit Opel ? Vyžádejte si on-line odhad ceny. Odesláním řádně vyplněného formuláře pro objednávku dokumentace, testovací jízdy, příp. Skladové vozy Opel Vítáme vás na stránkách centralizované nabídky skladových vozů Opel , které nabízí prodejní síť autorizovaných dealerů značky Opel v České republice. Prezentované skladové vozy a předváděcí vozy jsou ihned k odběru či dostupné ve velmi krátkém čase. Pobierz cennik PDF i uzyskaj komplet informacji na temat cen, specyfikacji wersji oraz dostępności wyposażenia w wybranych modelach Opla.


Zapraszamy również do skorzystania z naszego interaktywnego konfiguratora lub skontaktowania się z Autoryzowanym Dealerem marki Opel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...