pátek 21. října 2016

Tehovec vojkov bowling

KIKILAND má do odvolání ZAVŘENO! Délka oslavy je hodiny. Vstupné platí samozřejmně i na dále. Balkón nebo stůl pod klouzačkou (přednost na balkón má větší oslava), v případě třetí oslav.


Tehovec je obec v okrese Praha-výcho Středočeský kraj. Obec leží km východně od okraje Prahy u Říčan (mezi Mukařovem a Svojeticemi).

Na Vojkově se nachází léčebna pro dlouhodobě nemocné. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu.


Jak najít tu pravou práci. Pokud jste si již v minulosti něco vyzkoušeli, spousty pracovních míst, tak třeba už zhruba víte, co by vám vyhovovalo, bav. Minutková kuchyně s řadou specialit, vyhrazené parkoviště pro hosty zdarma. Brunswick, Výsuvné vodící lišty pro snažší hru Vašich dětí.


Pro nejmenší děti jsou k dipozci dvě mobilní rampy.

Upřesnění restaurace: Nabízíme minutková jídla. K dispozici jsou bowlingové dráhy a bar. Restaurace s bowlingem. Na tomto hřišti, je jako na jediném v České republice, tak zvaná trumpetová skluzavka, která je opravdovým lákadlem. Ne méně impozantní atrakcí je také téměř 18m dlouhá skluzavka, která vede z výšky 6m.


Hledáte, kde je bowling v Tehovec ? Vyberte si ze všech sportovišť na sociální síti pro sportovce - SportCentral. Informujte se o aktuální situaci u provozovatele. Více zjistíte na portále České hospůdky.


Přijďte se pobavit s přáteli, rodinou nebo kolegy a zahrát si bowling. Kromě bowlingu si u nás můžete zahrát také pool billiar pinball, air hockey, stolní fotbálek a jiné. A asi se vrátíme zase k těm našim chlebíčkům.


Bohužel, aktuálně nám brání korona virus, doufejme tedy že v létě, případně na podzim by to už zase mohlo jít. Přestože teploměr na palubní desce ukazoval bezmála stupňů Celsia, v budově panoval příjemný chlad. Vojkov Open se hraje letos čtvrtým rokem.


Otevřeno je denně od 12. Pro firmy Uspořádání firemních akcí. Prožijte příjemné chvíle na golfovém hřišti s Vašimi kolegy a spolupracovníky.

Bowlingová centra BowlingPoint. Najdete zde bowlingová centra, specializované obchody, trenéry, bowlingové turnaje a ligy. Aqaupark a bowling Měřín 7. Květen - okrsková soutěž v požárním sportu Jevany 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...