středa 26. října 2016

Koupím kabely cyky

Dobrý den, koupim kabel y cyky 3xcelkem 400m 3xJ celkem 100m 3xcelkem 500m kabel pro kuchynské spotřebiče 100m rozvodnici pod omítku modulů-ks krabice pod omítku a jiné. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Dobrý den, koupim kabely cyky 3xcelkem 400m 3xJ celkem 100m 3xcelkem 500m kabel pro kuchynské spotřebiče 100m rozvodnici pod omítku modulů-ks krabice pod omítku a jiné.

Eaton Moeller Hager OEZ a pod. ABB tango, cyky kabely 3x1. Hledám dodávatele na elektro cyky káble. Mám zájem o nové elektro cyky káble, vhodné na elektro instalaci domú a bytú.


Koupím CykY kabely 3x2. Nabízíme kabely cyky za skvělé ceny. Nejlépe jihomoravský kraj. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Tyto kabely ale mají i další podtypy.

Používají se především pro rozvody vedené od vypínačů k rozvodné krabici. CYKY kabely a jejich označování. Doprava: mám Cena : do 40. Kč za tunu (popřípadě i více, dle výtěžnosti Cu) Předem děkuji za snad kladnou odpověď. Zabývám se recyklací Cu kabelů, tímto se na Vás obracím zda nemáte k prodeji cca tunu kabelů.


Poptávka Praha Dohodou. Odkoupím Vaše přebytky stavebních materiálů a jiné - kabely cyky 3xa 3x5mm, ytong 5cm, perlinka, lepidla (knauf, weber) a jiné. Kabely , ytong, perlinka, lepidla. Přijedu nebo můžete dovést (Praha). Pošlete prosím sms, zavolám zpět.


Prohlédněte si aktuální inzeráty kabely cyky. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Od obojího cca 90m Cena za 1m 1. Jsou určeny pro rozvod elektrické energie.


Nabídka Moravskoslezský kraj Kč. Použité, z demolic , autokabely, elektro.

Prodám cyky kabely nové zabalené po 100m. Platba ihned při převzetí,odvoz zajistím. Celá ČR, cena dle množství, výtěžnosti CU a dohody. Cyky - j 5xmm pevně ukonČenÍ kabelŮ smrŠŤovacÍ zÁklopkou 5xmm2. Kablo Kabel Cyky 5Jx, 5x( 5Cx).


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost,. Minimální poloměr ohybu : pevné uložení 3× vnější průměr vodiče. Projděte si inzeráty prodam kabely cyky na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Případně jiné tloušťky.


Při větším odběru sleva. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...