čtvrtek 22. září 2016

Papillon štěňata na prodej

Papillon na prodej Ověřené inzertní stránky se štěňaty plemene Papillon. Bezpečné a Snadné Vyhledávání a Nákup. Inzerce psů na Annonci je pro vás ideální destinací.


Ať už sháníte štěňata na prodej , chcete prodat psa nebo hledáte potřeby pro chovatele , najdete tady vše pěkně pohromadě. Psí inzerce pochopitelně nabízí jak možnost poptávky, tak nabídky psů.

Momentálně nemáme žádná štěňátka na prodej. Další plánujeme až za dva roky na nejmladší fence Doreen Jet Bat. Veškeré zdravotní testy rodičů k nahlédnutí (vše negativní). Otcem je Interšampion a Multišampion C. Venyim Gyongye Honeymoon. Cena od EUR 8podľa individuálnej kvality.


EU pet pasom na cestovanie aj do zahraničia.

Bývame v Častej, okres Pezinok, Bratislavský kraj, SR. Viac info na Liptajova. Psi a štěňata Zpět na Zvířata. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


V tisících inzerátů najdete všechna plemena, která vás jen napadnou. Díky všeobecné inzerci psů si můžete vybrat mezi spousty inzeráty, které jsou zde nejnovější a obsahují všechna možná plemena z celé České republiky a Slovenska. Vybírejte mezi psi na prodej , psi k darování, psi na krytí nebo štěňata na prodej.


Obě štěňata mají vynikající povahu. Odber od polovice Februára. Vážení přátelé, v případě zájmu o štěňátko Papillona z našeho chovu, nás primárně kontaktujte e-m.


Vítejte na webových stránkách chovatelské stanice Pálava Country Art, plemene Papillon – Malý kontinentální španěl. Jsme rodinnou ChS, ale naším cílem je se stát TOP ChS plemene Papillon – Malý kontinentální španěl. Chovatelská stanice (dále jen ChS) Papillonů založená r. PP FCI v barvě černo-bílé, tricolorní a bílo-sobolí vhodní na chov, výstavy, sport a nebo jen jako milý domácí mazlíčci.


Cleopatře z Hradu Pajreku a tatínkovi Vegasovi.

Vyberte si z naší nabídky. Je odchováván v bytě, čipovaný, očkovaný a odčervený. Není vhodný na výstavy a chov.


Ověřená chovatelská stanice nabízí na prodej dva krásné 5-ti měsíční kluky. Oba rodiče mají zdravotní vyšetření. Jsou vhodná pro psí sporty.


Má určitou představu, jakou má jeho štěně cenu. Někdy se stane, že se narodí štěňátka, která nemusí být až zas tak typová. I ona mají nárok na průkaz původu a majitel je prodá za cenu nižší. Oni měli plnou veterán šek a mikro čip a první injekci. Tyto štěňátka jsou nevynechat.


Papillon štěňata a Phaléne štěňata - přehled odchovů štěňátek. NA KOLIK SI ŠTĚNĚ CENÍME Pro každého chovatele jsou ta jeho štěňátka nejkrásnější, nejroztomilejší. Porubský květ)- Unique Goldie, U-Shelby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...