pátek 23. září 2016

Cyky 3x1 5 zatížitelnost

Zasuvka 3x, se tahat smi, doporucuje se ale pouze napr. Take se smi v mistnosti nainstalovat ze svetelneho okruhu jedna zasuvka. Svetelne okruhy se jisti 10A a tahaji 3x, 5. Vetsina vypinacu ma kontakty do 10A.


Myslim, ze vyse popsany pripad je naprosto v poradku.

Jeste ohledne tabulek-zvazuje se take vliv chlazeni kabelu, zda je vedeni ulozeno. Kabel CYKY -J 3x, Ilustrační obrázek konstrukce kabelů CYKY : Konstrukce: 1. Mohu jistit zásuvkový obvod vedený vodičem Cu 3x1. Mohou být zásuvky nataženy kabelem CYKY 3Cx1. Musím změnit jistič při změně spotřebiče?


Nemá být sled ampéráže jističů směrem k zásuvkám sestupný? Je pro jištění 32A 3f správně použito zásuvek 63A 3f? Na půdě mám kabely 3x, CYKY , jeden na světla a jeden na zásuvky.

W mohu na tento kabel připojit? PS: omlouvám se za překlep v nadpisu. K č bez DPH Kč s DPH. Kč bez DPH Kč s DPH. Jaké může být nejvyšší jištění kabelu CYKY -5J x4?


Jakým jističem jistit kabel CYKY 3x když neznám jeho. Další výsledky z webu diskuse. Mam aj ine prierezy,ceny dohodou.


Pri odbere nad 400m je v cene dovoz v ramci Vychodneho Slovenska priamo na adresu. Pozri aj ostatne moje inzeraty kliknutim na meno. TO: Illek Trochu si pletete pojmy a normy.


Můžete kabel 3x, jistit jističem 16A za podmínky, že bude uložen pod omítkou. Rovněž taka kabel CYKY 4x nebo 5x už jistit jističem 16A nemůžete. Tak, žte tedy jen 3x, a uložený pod omítkou.


Kabel pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách (např: v zemi, v betonu, do vkladacích lišt). Kábel pevný CYKY -J 3x, pvc čierny na Hagard. Výrobca: Draka Kabely, s.

Cena: EUR produktov skladom rýchle dodanie - viac na hagard. Kabel je určen pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu. Tento údaj se vztahoval k parametrům kabelu CYKY uloženému pod omítkou a jištěnému jističem nebo pojistkou A. Při uvedení hodnoty průřezu jsme se opřeli o ČSN.


Tvar jádra Shape of conductor Jmenovitá tloušťka izolace Nominal insulation thickness Jmeno. Použití Kvalitní zemní kabely s dvojitou izolací, barevně odlišené jednotlivé vodiče, průřez vodičů mm 2. CYKY -O 3x, ( CYKY 3Ax ) silový kabel pro pevné uložení. Silový kabel 3x, mms PVC izolací, typ CYKY 3x, 5. KABELIAI: Variniai monolitai lauko: CYKY 3x, - 1m kaina 0. Eur CYKY 3x - 1m kaina 0. Eur, CYKY 5x- 1m kaina - 3. Eur Monolitai variniai plokšti vidaus: YDYp 2x1.


Number and cross-sectional area of conductor Approximate overall diameter Approximate net weight of cables Maximum conductor resistance at temperature oC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...