pondělí 31. května 2021

Zapojení varné desky whirlpool

Order Your Whirlpool Spare Parts Online Now. Free Shipping Available. Looking For Whirlpool ? Ať už vás čeká zapojení vestavné varné desky Whirlpool , nebo u vás zvítězila Ikea varná deska, příprava na instalaci je ve všech případech stejná.


Před instalací je potřeba na spodní stranu nalepit pěnové těsnění , které bývá součástí balení. Varné indukční desky pro dokonalé vaření, které zcela předčí klasické sporáky.

Princip indukčního vaření spočívá v tom, že mezi ferromagnetickým dnem nádoby, položené na povrchu, a měděnou cívkou, umístěnou pod plotnou, vzniká elektromagnetické pole. Indukční varné desky V nabídce Whirlpool jsou indukční varné desky , které zaručují rychlé a bezpečné vaření. Nepřetržitě zahřívá dno nádoby podle stupně nastaveného výkonu. Varné desky od Whirlpool jsou ideální pomocník do kuchyně.


Vyberte si indukční varné desky nebo plynové varné desky. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru.


Plynové varné desky jsou osazeny nerezovým povrchem iXelium, popřípadě povrchem z tvrzeného skla.

Oba povrchy zaručují vysokou odolnost, barevnou stálost, snadné čištění a údržbu. Robustní litinové mřížky navíc ochrání zbytek varné desky před jakýmkoli poškrábáním a zajistí dlouhou životnost. Typový štítek se základnímí údaji je připevněn na spodní straně př�.


Zapojení smí provést jen k tomu oprávněný odborník. Po usazení varné desky do montážního otvoru musí mezi spodní stranou varné desky a další překážkou zůstat min. Stejně důležitý je druhý požadavek na zajištění odvodu teplého vzduchu mřížkou ve spodní, dolní části varné desky , kde by po instalaci měla zůstat pod pracovní deskou. Trvejte na dodání schema zapojení , máte na něj nárok.


Pokud je prodejce neochotný, pohrozte mu obchodní inspekcí. Jinou věcí je, že pokud nemá varná deska koncovku do zásuvky, měl by ji zapojovat člověk s oprávněním dle vyhlášky 5 a ten by to měl zapojit správně. Aplikace 6th SENSE Live od společnosti Whirlpool nabízí intuitivní a jednouchý způsob o. Ze zdi koukal kabel od starého sporáku jak má být, vodičů: PE, nulák, fáze (hnědá, šedá, černá).


Chtěl jsem desku zapojit fázově, rozstřihnul jsem dvě secvakuté dvojice a. Elektrické zapojení indukční varné desky. Náhradní díly pro trouby a varné desky Whirlpool , Hotpoint, Indesit a Bauknecht Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.

Přestala fungovat, koupil jsem Electrolux, který má již pouze 4. Varné dosky od Whirlpool sú ideálny pomocník do kuchyne. Naše spotrebiče šetria životné prostredie aj váš rodinný rozpočet! WHIRLPOOL KITCHENAID POLAR IGNIS HO.


Přála jsem si indukční varnou desku. Jenže jsem zjistila, že bude asi problém s připojením protože v panelácích je připojení jen na 2nebo 230V. Před uvedením varné desky do provozu si pozorně pročtěte návod k obsluze a. Sklokeramické varné desky s indukcí. Vestavná keramická indukční varná deska je určena pouze pro domácnosti. Moznosti zapojeni jsou dve – 1x2nebo 400V.


Z desky sel normalne kabel a ten jsme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...