středa 19. května 2021

Zamecka restaurace brandys

Pobývali zde významní čeští panovníci od Rudolfa II. Zámek Brandýs byl oblíbené letní sídlo císaře Rudolfa II. Zámecká restaurace Rychta v Brandýse n. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Zobrazit vyhledávací formulář. Restaurace U Zmeškalů – výjimečný gurmánský zážitek.


Naše restaurace pro vás nabízí 1míst k sezení, dále máme pro vaše oslavy a svatební hostiny připravený salónek kde máme dalších 25míst. We would like to show you a description here but the site won’t allow us. Již při vstupu do prostor restaurace -pizzerie Vás upoutá rozpálená pec, kde mistr kuchař připravuje lahodnou pizzu.


Great view from the terrace, very nice interior! Prostory restaurace Armonia jsou totiž totožné se zámeckou kuchyní v dobách její největší slávy. Celkový dojem ještě umocní dobové obrazy a vybavení. Přehledný jídelní lístek.


Jídelní lístek se dělí na dvě části. První z nich je zámecká staročeská kuchyně, tou druhou dobová kuchyně 16. Jsme restaurace ve výjimečném prostředí brandýského zámku s rozlehlou terasou a okouzlujícím výhledem na řeku. Naše terasa je přímo propojena se zámeckou zahradou, to vše nad zámeckým příkopem se zvěří. Připravíme pro Vás svatební hostinu, svatební brunch i menší pohoštění v jednom z našich salónků nebo v prostoru celé restaurace.


V reprezentačních sálech zámku se konají společenské akce, v zámecké kapli koncerty a svatební obřady. Brandýs nad Labem (odkaz na titulní stránku) Brandýs nad Labem - Oficiální web. V bývalých císařských kuchyních je otevřena toskánská restaurace s terasou s výhledem na řeku Labe a na sousední Starou Boleslav, město sv. Otevřeno je denně od 11:do 22:hodin.


Osobité prostředí restaurace , zámku a celého jeho okolí vybízí k pořádání svateb, oslav, rautů, večírků. My jsme připraveni a nadšeni Vám tyto služby zajistit. Těšíme se na vaši milou společnost, kterou můžete spojit s návštěvou oslavanského pivovaru, hasičského muzea, muzea hornictví a energetiky. Originálně vymalovaná restaurace je časově velmi dobře dosažitelná z Prahy.


Ples doprovodí kapela Černej kůň, bude ohodnocen nejlepší kostým a proběhne originální tombola. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. My ale neházíme flintu do žita a pomáháme těm, kteří to nevzdali. Najdete u nás nejobsáhlejší katalog restaurací, kde pro vás stále vaří.


Vinný lístek Vyberte si ze široké nabídky kvalitních nápojů, které si u nás můžete vychutnat k jídlu, nebo jen tak při posezení se svými blízkými a přáteli. Z důvodu vyhlášeného nouzového stavu na území ČR do odvolání, budou naše vnitřní prostory restaurace uzavřeny. V prostorách restaurace je k dispozici bezdrátová WiFi síť s připojením k internetu zdarma. Vzhledem k nařízení vlády je naše restaurace dočasně uzavřena. V zámecké restauraci si můžete vybrat jídla z jídelního lístku, denního menu a speciálních víkendových nabídek.


Cílem naší zámecké restaurace je nabídnout vám to nejlepší z tradiční české gastronomie. Obřady probíhají v historické obřadní síni, zámecké kapli, v zámeckých zahradách. Svatební hostiny ve stylové restauraci přímo na nádvoří.


Krásné venkovní terasy. Zajistíme kompletní svateb. Každou sobotu jiný styl kuchyně! Za jednotné vstupné budete hodovat celý večer bez omezení! Zamecka restaurant: Magnificent view from the terraces - See traveler reviews, candid photos, and great deals for Melnik, Czech Republic, at Tripadvisor.


Nevertheless, we stick to our guns and fight along those who did not give up. Restu features the largest catalogue of restaurants who remain open for take-aways and home deliveries. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.


PROGRAM AKCE: 10–hod. Hotelovým hostům i návštěvníkům je k dispozici restaurace se zahrádkou a soukromá vinárna v retro stylu. Dispozičně je restaurace rozdělena na Velký salonek s kapacitou míst, malý salonek s možností absolutního soukromí o kapacitě míst, lovecký salonek s kapacitou míst, hlavní lodí s barem a kapacitou míst, rozlehlou terasou s kapacitou míst.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...