středa 3. února 2021

Vzdálenost kontralatí

A Wide Choice Of Incontinence Products. Free Shipping Available. Check Out Troughs Plants on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Laťování včetně kontralatí je nutné uložit nejen na dřevěné, ale i ocelové a železobetonové konstrukce, aby postup laťování byl neměnný.

Kromě kvality střešních latí a kontralatí je velmi důležitý i jejich průřez. Latě se nesprávným průřezem se mezi krokvemi prohnou a vznikají technické, resp. Z tohoto důvodu nedoporučujeme.


A – odstup poslední latě od osy hřebene (průsečíku kontralatí ) vzdálenost B. KOTVENÍ DESEK – KONTRALATĚ A VRUTY. Statický návrh zohledňuje vzdálenost krokví, sklon střechy, statické zatížení střechy, pevnostní charakteristiky. Na kontralatě se upevní latě a na ty střešní krytina.

Výjimkou je vzdálenost mezi. Vzdálenost latí se vždy řídí dle typu krytiny a dle montážního návodu výrobce. Kontralatě jsou dřevěné prvky, které se provádějí pod laťováním. Osazují se na krokve tzn.


Výsledná vzdálenost na výpočet laťování , Na střeše ,. Při hustějším laťování je nutné tašku upravit řezem. Archiv střechy je však nutné mít podrobné znalosti, zručnost, za- školení a. Základní model střechy s popisem výrobků a příslušenství – rozmístění a užití na. Pro správné nacenění a výpočet slev je nutné zvolit pobočku, na které chcete. Vzdálenost podpor (vaznice, paždíky) krovu nebo jiného podkladu pro použití trapézových plechů se řídí technickými předpisy pro danou oblast. Sestava latí a kontralatí na střešní ploše.


Podélné spojení tabulí. Vzdálenost střešních latí u krytiny Mediterran Vzdálenost střešních latí u krytiny Coppo. Maximální vzdálenost střešních latí.


Doporučená vzdálenost okapní latě.

Tašky Tondach jsou z přírodního materiálu, při jehož zpracování se mohou vyskytnout malé rozměrové odchylky. Proto je nutné při dodávce tašek před nalaťováním přeměřit krycí délku a šířku dle zásad pokrývačského řemesla (viz Pravidla pro navrhování a provádění střech vydané CKPT Čech a Moravy). Velikost větrací mezery je závislá také na sklonu střechy. Použitím kontralatí a latí jsou vytvořeny vzdušné mezery, které střechu odvětrávají. Návrh skladby střešního pláště musí respektovat nejen vkus investora,.


První řada však z důvodu položení střešní krytiny musí být připevněna na výšku. Nesměli jsme zapomenout na vzdálenost první a druhé latě. Po směru spádu se lať nastaví tak, aby držák nevadil tašce, která jej bude překrývat.


Nejčastější chyba: Pokud není nosná lať stoupací plošiny správně podložena, může se st�. Chemická ochrana bednění, kontralatí a latí není nutná. Pro připevnění kontralatí a latí se používají výhradně vruty o min.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...