úterý 13. října 2020

Uhlí hlučín

Zabýváme se prodejem uhlí a jiných pevných paliv maloobchodním a koncovým zákazníkům. Nabízíme Vám široký sortiment paliv, stačí si jen vybrat, viz Ceník. Vaši objednávku k Vám rádi přivezeme našimi nákladními vozy a na Vás už bude pouze si zatopit. Uhlí do automatických kotlů s podavačem je přikryto ochrannými plachtami. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line.

V případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Po předchozí telefonické domluvě na tel. Na domluvě stojí svět :-) Našim cílem je, aby všichni byli spokojeni. Nabízíme prodej uhlí a jiných pevných paliv maloobchodním a koncovým zákazníkům.


Při odběru černého uhlí nad q – doprava km zdarma Při odběru hnědého uhlí nad q – doprava km zdarma Uhlí. Kačírky a okrasné kameny. Nově zavádíme službu dovozu pytlovaného uhlí , až k Vám domů. Prodej hnědého uhlí , štěrku, písku.


Pokud se rozhodnete pořídit si u nás balené uhlí , nemusíte již navštívit žádné uhelné sklady.

Dřevěné uhlí se rychle rozpálí a dobře drží teplotu. Před balením je dřevěné uhlí pečlivě přesáto tak, aby zákazník dostal pouze ty nejlepší kusy dřevěného uhlí bez zbytečného prachu a malých kousků (pod cm). Doprava je zahrnuta v ceně.


Bydlíte-li v oblasti Moravskoslezského kraje a hledáte vhodného prodejce uhlí jste na správné adrese. Pytlované uhlí , které zavážíme do obce Hlučín , Vám přináší jistotu množství, které nakupujete, ale také jistotu kvality baleného uhlí. S námi dostáváte produkt, kterému je věnována maximální péče od prvotního třídění až po jeho doručení k Vám.


Připraveno je pytlované hnědé i černé uhlí pro automatické kotle a nezapomínáme ani na klasická kamna. Jako generální dodavatelé navíc nabízíme dopravu až na vámi určené místo kdekoliv na území Moravskoslezského kraje. Výhřevnost dřeva je srovnatelná s výhřevností hnědého uhlí. Palivové dříví je však pochopitelně mnohem ekologičtější.


Klíčové pro výhřevnost je vlhkost dřeva. Obecně platí, že čím lépe je palivové dřevo vysušené, tím je výhřevnější. Maximální doporučená vlhkost dřeva je a pochopitelně nižší.


Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Uhelné sklady Hlučín , Hlučín. Hlučín , Karviná, Ostrava, Nový Jičín, Krnov, Hlučín , Kopřivnice).


Nabízíme rozvoz a prodej uhlí , koksu a palivového dřeva z krytého skladu.

Nabízím kovářské uhlí , černé uhlí , dřevo štípané či uhelný prach. Poskytujeme výkup kovového odpadu, papíru, ekologická likvidace autovraků a přístavbu kontejnerů. ELNÍ STŘET DVOU VOZIDEL V DARKOVIČKÁCH SI VYŽÁDAL JEDNOHO ZRANĚNÉHO V neděli 25. HZS MSK stanice Hlučín k dopravní nehodě dvou osobních automobilů na ulici Vřesinská v Hlučíně-Darkovičkách. Mezi náš sortiment s nerostných surovin patří uhlí (hnědé i černé) a koks.


Naše firma nabízí prodej uhlí pro oblast Hlučín a blízké okolí. Díky dlouhodobému působení na trhu pro vás nabízíme rozvoz uhlí po celém Moravskoslezském kraji. Hlučín (německy Hultschin, polsky Hulczyn, slezsky Hulčyn, Hulčin, Hučín) je město v okrese Opava v Moravskoslezském kraji, km severozápadně od Ostravy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...