úterý 21. července 2020

Výrobky z tvrdnoucí hmoty

Do hmoty můžeme razítkovat, vyválet ji přes vroubkovaný povrch, abychom dosáhli plastického efektu. Při vysychání nevystavujeme výrobky prudkému teplu, mohou popraskat. Způsob jak si naše hotové výrobky usušíme a upečeme. Na vzduchu tvrdnoucí modelovací hmota – využívá se na výrobu hraček,. Zabavte sebe i své děti modelováním různých tvarů ze samotvrdnoucí hmoty.


Výroba samotvrdnoucí modelovací hmoty z kukuřičného škrobu.

Kera je modelovací hmota tvrdnoucí na vzduchu. KLIK PRO A DALŠÍ INFO o stránkách i-creative. This video is unavailable.


Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi. Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty - Idea servis od authora a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. Z modelovací hmoty a kaštánků vyrobíte nejen šneky či slimáky, ale i další zvířátka a figurky z kaštanů. Inspirujte se také dalšími kreativními nápady na podzimní vyrábění.


Moje první výtvory z modelíny.

Vaše ruce a vaše fantazie! Vytvářejte originální zvířátka a předměty, které se vždy budou lišit podle použité modelovací hmoty a papírových tvarů. Kromě toho můžete umístit své vytvořené postavy do prostředí velkého puzzle a vymyslet spoustu zábavných příběhů. Lízátko by mělo být na plastové tyčce, slouží jako základ pro růži,snáze se zapíchne do dortu, chuť nerozhoduje:-), stejně tak se dá požít kulička z marcipán. Jak na výrobu domácí samotvrdnoucí hmoty vám poradí následující videonávod od i. Vyrobte si s dětmi krásné dekorace do pokojíčku.


Musíte si však dát pozor na teplotu , protože pokud byste to s ní přepískli, barvy by se mohly změnit , přinejhorším ztmavnout. Výrobky z Fimo hmoty se vytvrzují v troubě. Po vytvrzení je možné Fimo brousit, navrtávat, barvit i lakovat.


Podívejte se na další nápady na téma Nápady, Návody a Play doh. Z tekutého stavu do hotové hmoty to prý trvá asi minutu. Já jsem hmotu vyndala, když se po pánvi hezky kulila.


Hned ji můžete rukama zpracovat v hladké těsto, vyválet a vykrajovat. Samotvrdnoucí hmoty jsou specifické tím, že schnou volně na vzduchu (tedy nevypalují se, nevaří se jako např. modurit). I deální je nechat hmotu schnout minimálně hodin (dle tloušťky).


S hmotou můžete pracovat jako s modelinou, různě tvarovat atd. Z FIMO hmoty si můžete vyrábět, co se vám zamane. Nejčastěji se vyrábí drobné dekorační předměty, přívěšky na klíče, ale také šperky jako náušnice, náhrdelníky, nebo třeba ozdobné příbory a další.

Z FIMA se zkrátka dá vyrobit cokoliv, jen to chce mít dobrý nápad a šikovné ruce. DIY-hmota z věcí které má každý doma DIY BY TERESSS. Unsubscribe from DIY BY TERESSS? Vyrábam sliz z tyčinkového lepidla - Duration: 5:08. Tinka Channel 249views.


Hlavičku vytvořím z tvrdnoucí hmoty. Velikost hlavičky je třeba naměřit podle tělíčka, aby se vešla mezi těstoviny a bylo možné ji přilepit. Vytvrzenou hlavičku přichytím pomocí tavné pistole mezi penne.


Vám dodá potřeby pro keramické díly a školy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...