čtvrtek 14. května 2020

Žáruvzdorná zdící malta

Kč,Prodej krbů a příslušenství k topenářské technce. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si. Charakterizuje se dobrými lepícími vlastnostmi. Zdicí žáruvzdorná malta ,. Kamnářská vyzdívková ma.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Malta žáruvzdorná FFM 5kg QUICK-MIX - Maltová směs s obsahem šamotu určená pro opravy i nové vyzdívání a spárování topenišť, obložení krbů, pecí a míst,. Zdící malta se standardní dobou tuhnutí.


Odolná vůči teplotám až do 4° C. Vyznačuje se dobrou přilnavostí k různým druhům stavebních materiálů. Přidat do oblíbených produkt ů Přidat do porovnání. Použití je tedy velice univerzální. Běžná cena 2Kč, Ušetříte (Kč) Výrobce: ARSANIT. Skladem - termín dodání 1-pracovní dny.


Silaterm HAFŤÁK - žáruvzdorná kamnářská malta (kg) Je žáruvzdorná univerzální malta s keramicko-hydraulickou vazbou. Je vhodný pro místa, kde je třeba kratší doba zpracovatelnosti. Obsahuje jemnější složení lomeného zr.


Vhodná ke zdění zahradních grilů a otevřených topenišť. Lze ji použít na různé druhy cihel, rovněž pro. MALTA ZKO je vhodná rovněž pro tradiční zednické práce. Malta je mrazuvzdorná, žáruvzdorná a vodě-odolná.


Ideální doplněk při stavbě krbů, kamen a podobných topných prvků. Rychletuhnoucí zálivková malta pro vysoké dynamické i statické zatížení. Směs s kompenzovaným smrštěním určená pro použití v exteriéru i interiéru. Pro kotvení svorníků, čepů, uložení mostů, jeřábových drah, kolejnic, nosníků, strojů apod. Skupina maxit denně dodává materiál své know-how architektům a stavebním společnostem, které z něj navrhují a realizuj�.


Malta KAMMAL je vhodná i pro venkovní aplikace. Jedná se o hydraulickou kamnářskou maltu určenou do přímého kontaktu s. Nakupte jádrové omítky a zdící malty za nejpříznivější online ceny. Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí jádrové omítky a zdící malty po celé ČR spolehlivě a bezpečně.


Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Krby, kamna. Používá se jako pojivo při stavbě krbů, kamen a pecí.


Podobné fráze na Nejrychlejsi. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Jaké jsou výhody a kdy maltu HAFŤÁK použít?


SILATERM kamnářská žáruvzdorná malta HAFŤÁK 25kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...