čtvrtek 14. května 2020

Základy elegohouse

Základy domu – Elegohouse s tepelnou izolací. Plošné zakládání – železobetonová základová deska. Sendvičová základová deska s hydroizolací.


ELEGOHOUSE jsou izolované základové desky a stropy, které využívají systému příhradových nosníků a polystyrénových vložek. Výšku tepelné izolace je možné uzp.

V České republice není tento způsob zakládání zatím příliš obvyklý a doposud bylo realizováno poměrně málo základových desek. V zahraničí je však situace jiná a základy na XPS jsou daleko častější. Desky extrudovaného polystyrénu vytváří tepelně a vlhkostně nepropustnou vanu. Po dodání projektové dokumentace Vám rádi připravíme nezávaznou cenovou nabídku zdarma.


Elegohouse je jedním ze systémových řešení pro realizaci základových desek. Tepelně izolované základové desky vyhovující i těm nejpřísnějším požadavkům pro stavbu domů v nízkoenergetickém nebo pasivním standardu bez nutnosti dalšího zateplování. Důkazem toho je certifikace v programu Zelená úsporám a množství spokojených zákazníků.


Zdravím všechny stavebníky.

A tím pádem jsem mohl začít s pracemi. Bednění systému Elegohouse tvoří betonové tvarovky s oboustrannou tepelnou izolací tloušťky - mm. Spára mezi pásy a základovou deskou je ošetřena vůči vnikání vlhkosti a chladu do základové desky.


Součástí konstrukce základové desky je až 3mm tepelné izolace, která slouží jako ztracené bednění a zároveň jako budoucí zateplení podlahové konstrukce. Prosím, přiložte Vaši projektovou dokumentaci. Pro přípravu cenové nabídky jsou nutné následující výkresy: koordinační situace (umístění domu na pozemku) půdorys základů, 1NP, 2NP, případně 1PP,řezy a výkresy instalačních rozvodů. Při používání této stránky dochází ke zpracování cookies , které nám pomáhají zvyšovat kvalitu služeb. Zpracování cookies zabráníte změnou nastavení v internetovém prohlížeči.


Podceňovat základy domu se nevyplácí. Při plánování stavby domu je řešena celá řada otázek. Jednou z prvních a zásadních je volba základového systému, na kterém bude dům stát. Klasické základy na pásoch. Ide o najrozšírenejší spôsob zakladania.


Základové pásy staticky prenášajú zvislé zaťaženie a podsypom podoprená doska zasa prevádzkové zaťaženie podlahy suterénu. Nevýhodou tohto systému je nutnosť dodatočného riešenia tepelných izolácií. Ak chceme dosiahnuť minimálny súčiniteľ.


Všechny stavby základových desek Elegohouse , jak pro soukromé investory, tak pro stavební společnosti, provádí na klíč pouze společnost CEMEX Elegohouse.

Tím je zaručena maximální kvalita a odbornost. Kompletní základy mohou být hotové již za dnů (plocha 1m2). Konstrukce základové desky ELEGOHOUSE na klíč v nízkoenergetickém standardu stojí cca 2. Na 40mm xps podložky se kladou předpjaté betonové nosníky, mezi nosníky vložky s polyesteru tl.


Málem bych zapomněl, ještě jsem musel samozřejmě rozvést odpady. Dále pokládka kari sítí a vylití betonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...