středa 13. května 2020

Xyladecor oversol 2v1 sipo 5l

Díky své tixotropní konzistenci nestéká a ulehčuje aplikaci. Vytváří silný, elegantně polomatný film na povrchu dřeva. Je určen pro venkovní dřevěné povrchy, jako jsou okna, dveře, balkony, dřevěné obklady a podhledy, pergoly a jiné dřevěné povrchy. Odesíláme v pracovní dny, zpravidla do 3-dnů.


Zde se nacházíte: Heureka.

Hodnocení produktu:. Vďaka svojej tixotropnej konzistencii nesteká a uľahčuje aplikáciu. Vytvára silný, elegantne polomastný film na povrchu dreva. Je určený pre vonkajšie drevené povrchy, ako sú okná, dvere, balkóny, drevené obklady a podhľady, pergoly a iné.


Je vhodná na okná, dvere, drevené obklady, balkóny, podhľady, a ďalšie drevené povrchy. Chráni povrch pred UV žiarením a poveternostnými vplyvmi. Ochranná silnovrstvá lazura na dřevo na rozpouštědlové bázi pro vnější použití.


XYLADECOR Oversol 2vsipo 0l.

Chráni drevo pred poveternostnými vplyvmi a UV žiarením. Vďaka tixotropnej konzistencii nesteká a. Súprava plochých štetcov, ks. LUX plochý štetec na lazúry s rukoväťou Softgrip mm. Kúpili ste tento tovar?


Napíšte nám hodnotenie toht. Zdarma lazurovací štětec. Cena s DPH: 8€ Obj. POUŽITÍ: dřevo na volném prostranství, okna, dveře, zahradní nábytek, atd.


Xyladecor Silnovrstvá lazúra oversol 2vSipo 5l. Chrání dřevo před povětrnostními vlivy a UV zářením. Není vhodný pro použití v saunách. Lazura není vhodná k nátěrům podlah, dřeva v trvale vlhkém prostředí, dřevaošetřeného oleji nebo vosky, popř.


Condition: New product. Viac detailov Položky. Silnovrstvý lazurovací prostředek k finální úpravě dřevěných povrchů. Na objednání: u nás do 5-prac.

Náhledy barev se mohou zobrazit na každém monitoru v odlišném odstínu v závislosti na jeho nastavení. Doporučujeme odstín porovnat na více monitorech, nebo nám zavolejte. S venkovní barvou na dřev. Jak vybrat aku vrtačku? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost.


Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...