středa 13. května 2020

Xyladecor oversol 2v1 sipo 5 l

Díky své tixotropní konzistenci nestéká a ulehčuje aplikaci. Vytváří silný, elegantně polomatný film na povrchu dřeva. Je určen pro venkovní dřevěné povrchy, jako jsou okna, dveře, balkony, dřevěné obklady a podhledy, pergoly a jiné dřevěné povrchy. Luxol Originál palisander l. Odesíláme v pracovní dny, zpravidla do 3- dnů.


Silnovrstvá lazura na rozpouštědlové bázi pro použití v exteriéru.

Ochrana dřeva až let. Ověřený zákazník Přidáno: 21. XYLADECOR oversol 5l wenge. Zakoupeno v Barvy-laky-unimax. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.

Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Vďaka svojej tixotropnej konzistencii nesteká a uľahčuje aplikáciu. Shop Everything you Need on eBay!


Vytvára silný, elegantne polomatný film na povrchu dreva. Je určený pre vonkajšie drevené povrchy, ako sú okná, dvere, balkóny, drevené obklady a podhľady, pergoly a iné drevené povrchy. K č (e-shopů) Remmers HK Lasur 5l Ořech.


Kč (e-shopů) Remmers HK Lasur 5l Pinie. Kč (e-shopů) Remmers Tenkovrstvá impregrační lazura HK lasur 5l Teak. Zdarma sada lazurovacích ště.


Chráni povrch pred UV žiarením a poveternostnými vplyvmi. Hodnocení produktu: 1. Xyladecor oversol 2vsipo 2. Wagner W 5je pistole s Flexio X-Boost turbínou. Perfektní zařízení, které zvládá stříkat i neředěné materiály.


Je vhodná na okná, dvere, drevené obklady, balkóny, podhľady, a ďalšie drevené povrchy. Až let ochrany hrání a dekoruje hrání před mrazem, UV zářením a. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.

Zboží skladem zasíláme okamžitě. Prihlásiť sa Kontaktujte nás. Chráni drevo pred poveternostnými vplyvmi a UV žiarením. Vďaka tixotropnej konzistencii nesteká a. Chrání dřevo před povětrnostními vlivy a UV zářením.


Není vhodný pro použití v saunách. Lazura není vhodná k nátěrům podlah, dřeva v trvale vlhkém prostředí, dřevaošetřeného oleji nebo vosky, popř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...